maanantai 23. tammikuuta 2012

Ovista pukkaa

KP 17. Aamulla testailin Clearbluella möllykän, eli petipuuhiin toivottavasti taivumme tänään. Mies ja minä molemmat ollaan tehty tänään pitkä työpäivä, joten ilotulituksia on tuskin mahdollista odotella. Josko kuitenkin pikkuvirittelyllä pääsemme tunnelmaan vielä illalla.

Aion muuten tänään testata piruuttani vielä niillä halpisteisteillä tuleeko minkäänlaista merkkia oviksesta. Eilen halpiksellä ei näkynyt kuin haalean haalea kakkosviiva.

Tämä taitaa olla kolmas kierto jolloin tikuttelen ovista, ja hyvä niin. Minkäänlaisia selkeästi tunnistettavia ovisoireita ei nimittäin ole tällä kertaa havaittavissa. Veikeää miten se vaihtelee niin kovin. Joskus näin ja tuolloin noin. Olen oikein kuulostellut tuntuuko jotakin. Mutta ei. Olen tehnyt pari testiä päivässä, yhden halpiksen ja toisen digitaalisen. Vielä yksi digipuikko jäi. Se jää ehkä odottamaan uutta pakettia kaverikseen. Olisi muuten erireilua Clearbluelta myydä niitä digitestin puikkoja erikseen. Ihan luonnonkin kannalta.

Kierto tullee siis olemaan hieman pidempi tällä kertaa, toivottavasti ainakin 30 päivää. Ja eihän sitä koskaan tiedä, jos saataisiin viimeisellä clomikierrolla tärppi ja kierto 24 toden sanoisi. Kuulostaa tosi todennäköiseltä, eikös? Tilastot olisivat kyllä meidän puolellamme.

4 kommenttia:

  1. Meilläkin mies on ovulaatipäivänä ja sitä edellisenä töissä 9-22 niin eipä paljon ilotulituksia oo jos ilta yhdeltätoista tai aamu kasilta aletaan hommiin :D No, mutta onpahan se arvosta jos palkinto siitä saadaan. Pidetään peukkuja, että todennäköisyydet olis teidän puolella vihdoin! ;)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti nyt tärppäis!

    Mä päätin kanssa että seuraavaksi ostan niitä digi-testejä, mä en oikein luota noihin liuskoihin. La sain tummahkon viivan, sitten taas vaaleita, ei yhtään kunnon viivaa. En ole siis kaikissa muissakaan yrityksissä aina saanut kunnon ovisviivaa.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Onnittelut möllykästä! :)

    Itse sitä vielä metsästän. Tuo on hyvä tekniikka että testaa pari kertaa päivässä, kallilla ja halvemmalla :) olen huomannut että jotenkin vaikea pidätellä sitä virtsaa sen vaaditun 4h mitä ohjeissa sanotaan. Juon paljon vettä päivisin. Olenkin tehnyt niin että testaan aamulla siinä ysi -kympin aikaan kun käyn aina aamuyöstä vessassa (jos/kun esikoinen herättää).

    Anteeksi tuplakommentti, ensimmäinen oli vähän harhaanjohtava :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!