sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Nyt se alkaa!

Nyt on uuden vuoden herkut vedetty napaan ja uusi elämä voi alkaa. Miehen kanssa teimme yhteisen uuden vuoden kupauksen, että käymme joka viikko kerran iltakävelyllä. Se on hyvä alku liikunnan lisäämiseksi.

Joulun ajan herkut eivät olleet onneksi nostaneet painoani, se oli paremminkin laskenut. Ehkä sillä, että olen kirjannut melko tunnollisesti syömäni ruoat Keventäjiin, on jo alitajuisesti parantanut tilannetta. Eilen, ja jonkin verran tänäänkin on kyllä vielä tullut herkuteltua, mutta huomenna jatkan jo Keventäjien linjaamalla tavalla, nyt on tavoitteena päästä joka päivä päivittäisen kalorirajan alle. Ei liikaa allekaan, mutta ei kuitenkaan rajaa ylittäen. Totuttautua pikkuhiljaa siihen kohtuuteen ja tasapainoon ruokavaliossa. Kyllä se siitä!

Haluan esitellä teille vielä tällä hetkellä pikkuisen kilopossun. Kilopossu tahtoo lihoa suureksi ja mahtavaksi siaksi, joten lahjoitetaan sille kaikki ne kilot, jotka on meille projektilaisille ylimääräisiä. Se jää asustelemaan tuohon minun blogin sivupalkkiin ja minä, pikkupossun pääkasvattajana tulen tekemään päivityksen tilanteeseen silloin tällöin.

Tässä vielä projektiin mukaan lähteneet:

Toivottavasti projektin ryhmäläisille ja mahdollisesti myös muille projektin kehittymistä seuraaville, tulee paljon hyviä ideoita, kannustusta ja hyvinvointia projektin mukana. Ja ehkä myös niitä plussia!

Kevyempää uutta vuotta!

10 kommenttia:

  1. Hih, hauska tuo kilopossu. :D Tsemppiä teille kaikille laihduttajille!

    VastaaPoista
  2. Hauska idea tuo kilopossu :). Tsemppiä projektiin ja hirmuisesti kiitoksia, kun tämän aloitit. Ihan kun nyt jo olisi jotain pientä prosessointia tapahtunut tuolla korvien välissä. Vielä kun sen saisi muutettua käytännöksi...

    VastaaPoista
  3. Loistava tuo kilopossu!
    Tsemppiä projektiin meille kaikille! :)

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä, hyvä idea toi kilopossu!

    Aamulla kävin vaa'alla, ja ei ollut kivaa katsottavaa, ei. Toivottavsti ainakin osa siitä olisi turvotusta...

    VastaaPoista
  5. Jes, kilopossu on tosi söötti! :)

    Unelma, täällä samanmoiset mietteet... Turvotusta minä ainakin uskon osan olevan ja siksikin aloitan virallisen punnitsemisen vasta perjantaina.

    Tsemppiä kaikille meille! :)

    VastaaPoista
  6. Taustalla seurailen ja menestystä toivottelen! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitokset Rubiini ja miraana!

    Kiva, kun possunen on mieleinen! Ehkä se meitä kaikkia tosissaan kannustelee matkan varrella! MInusta on jotenkin helpompaa aloittaa, kun on oriontoitunut ajatukseen tässä jo muutaman viikon ajan. Ja tällaista projektia aloitellessa yleensä ne ensimmäiset kilot lähtee aika helposti sen nesteen poistuessa. Sen jälkeenkin on jo paljon parempi olo.

    Minulla on vanha usko tähän projektiin. Näytettää itsellemme mihin me pystytään!

    VastaaPoista
  8. Silmät ristissä on eilen kirjoiteltu näemmä, jos nyt kuitenkin vahva usko eikä vanha ja emmie Savosta ou, joten näytetään.. :)

    Kirivirepirulainen joka paikkaan meinaa hypätä.

    VastaaPoista
  9. Kivaa, että pääsin projektiin mukaan ilman blogia :)

    Maanantaina puntaroin ja järkytyin, nyt kirjaillaan syömisiä ja liikkumisia kiloklubiin (mieskin innostui tästä, vaikkei sillä liikakiloja olekaan). Yritän kuitenkin olla ressaamatta hirmusesti, aluksi kartoitan vähän mitä kaikkea sitä tuleekaan huomaamattaan syötyä päivän aikana..

    Tsempit kaikille täältäkin suunnalta! :)

    VastaaPoista
  10. And afresh the adeptness elements were dent into the foundation.Replica Hermes Birkin Bags This is the accurateness why its online writing admission the around-the-clock glamour. Hermes dedicates to beforehand the classical and aloft with the accession the top craftsmanship,Hermes Birkin 30 constant functions with the concision, afflicted and aeriform design.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!