tiistai 31. tammikuuta 2012

Haaste

Sain Junnalta haasteen:

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.“


Mietin hetken asiaa. Olemme vuoden sisällä ostaneet kodin, ja se on ihan hyvä. Jos kuitenkin olisi tosissaan kaikki maailman rahat, niin ehkä kuitenkin rakennuttaisin meille oman kodin. Se koti voisi näyttää vaikkapa tältä. Pidän kivitaloista, haaveilemme isosta keittiöstä, jossa on saareke ja loistavat kokkaustilat. Ihanaa olisi myös, jos olisi tilaa kirjastolle/työhuoneelle. Lisäksi olisi askartelutilat, kuntoilutilat ja kylpylän omainen kylpyhuoneosasto takkahuonein. Mutta sitten pitäisi olla myös siivoaja. En ehkä haluaisi kuitenkaan niin isoa taloa, että kaiken tämän sinne saisi. Mutta tämähän olikin vain leikkiä..


Toiseksi, haluaisin matkustella. Ottaa etäisyyttä tähän kaikkeen. Kohteina minulla olisi ainakin Japani, Uusi-Seelanti, Jamaica, Brasilia ja Mauritania. Rakastan matkustamista, emmekä ole mielestäni harrastaneet sitä ollenkaan niin usein kuin olisin halunnut. 


Euroopan kohteista seuraavana haluaisin mennä Italiaan ja Azoreille, toisaalta kaupunkiloman haluaisin tehdä Pariisiin, Budapestiin ja Krakovaan. Omaa konetta en ostaisi, mutta ehkäpä kuitenkin jostakin lämpimästä kesämökin. Tai sitten jonkinlaisen lomaosakejutun, jotta voisi aina vaihdella minne lähtee. 


Ostaisin itselleni auton. Luonnon ystävänä ostaisin täyshybridin, esimerkiksi tällaisen. Sellainen, joka ei jää jalkoihin, on taloudellinen ja helppo huoltaa, ja on ihan kiva katsella.








Lisäksi ostaisin itselleni meille elektroniikkaa ja kodinkoneita. Meille molemmille älypuhelimet, eli Nokian Lumiat ja mahdollisesti myös kotiin kivan läppärin sekä uuden telkkarin ja kunnollisen didiboksin / Elisa Viihteen tms, jonka mukana tulee kunnollinen digiboksi. Toisaalta uusi tiskikone, kahvinkeitin, robotti- ja rikka-imuri kuuluisivat tälle listalle myös. 


Viimeisimpään ryhmään kuuluisin minä ja kaikkea kivaa minulle. Eli vaatekaappia uudistaisin ihan rohkealla kädellä. Hankkisin kokonaisia settejä, ja sellaista sisältöä vaatekaappiin, josta yhdistelemällä saisi tosi monipuolisia kokonaisuuksia aikaiseksi. Lisäksi kenkiä, vöitä ja laukkuja, ei liikaa, mutta niin että ei tarvitsisi vähään aikaan huolehtia. Kävisin vielä kerran lääkärillä testauttamassa silmäni, jos minulle voitaisiin tehdä silmien laserleikkaus tai sitten hankkisin muutamat uudet silmälasit ja aurinkolasit. 


Ja kuten jo joku sanoi, olisin ihan tyytyväinen ilman kaikkea tätä, jos vaan saisimme meille vauvan. 

Haastan uudempia blogituttavuuksiani eli Justiina, G1PO blogin kirjoittaja, Miukku, Pupu ja Kulkija, jos pidätte tällaisesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!