sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tilannekatsaus

Teen nyt tähän samaan tekstiin tilannekatsauksen piinailujen sekä Kevyt-projektin tiimoilta.

Lämmöt laskivat jo eilen ja tiesin odotella menkkoja alkaviksi. Tänään tulikin sitten ensimmäiset jäljet vessapaperiin, yöllä varmaan alkavat kunnolla. Fiilis asian suhteen ihan ok. Uuteen kiertoon vaan. :)

Kevyt-projekti taasen on pyörähtänyt ihan mukavasti käyntiin. Kävin viikolla kahdesti zumbassa, kävimme kävelyllä sekä eilen teimme kunnolla lumityöt tuossa pihassa. Lisäksi illalla jynssäsin alakerran kylpyhuoneen lattiaa oikein huolella, kyllä siinäkin muutaman kalori varmasti kului. Tänään harkitsin uimaan lähtemistä, mutta eilisen lumisavotan jäljiltä käden ovat melko jumissa, joten huomenna on uimiseen parempi aika. Ensi viikolla alkaakin sitten jo Afro-tunnit, kerran viikossa olisi sellaista tarjolla.

Ruokailupuoli on mennyt myös ihan mallikkaasti, töissä olen syönyt omia kevyitä eväitä (pinaattikeittoa ja salaatteja) ja lisäksi juonut Eloveenan kuitupitoisia välipalajuomia tai syönyt banaaneja tai jugurttia jotta nälkä pysyy kurissa. Iltaisin olemme syöneet kunnollisen lämpöisen ruoan, lähinnä keittoja tällä viikolla. Huomiota olen kiinnittänyt annoskokoihin, säännölliseen syömiseen ja oikeanlaiseen tasapainoon, Keventäjät siihen kyllä ihan mukavasti ohjaakin. Suurimmaksi osaksi kalorimäärät ovat pysyneet viivan alla, liikuntojen kanssa ainakin. Herkkujakin olen syönyt, mutta lähinnä raejuusto-marjasellaisia, ne tuskin vyötärölleni aikovat jäädä asumaan.

Toisaalta perjantaina punnetessani paino oli noussut puoli kiloa viimeisestä, mutta en siitä aio ottaa stressiä. Joulun jälkeen paino oli tippunut saman verran, joten menköön nyt vuoden vaihde sitten plusmiinusnolla. Punnitsen itseni seuraavan kerran ensi viikonloppuna, eiköhän silloin vaaka näytä jo mukavampia lukemia. Hitaasti hyvä tulee. :)

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että on projekti lähtenyt hyvin käyntiin, kyllä ne kilotkin siitä tippuu, pakkohan niiden on, jos tiukalla linjalla jatkaa :)
    Onnea alkavaan kiertoon! :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Jenna täällä kirjoittelee "Pieniin päin" blogista, taas :) Pyysin sähköpostiosoitettasi jotta sain lisättyä sinut lukijaksi, mutta nyt sinun tulee vielä käydä sähköpostissasi lisäämässä itsesi lukijoihini sähköpostissasi olevan linkin kautta. Nyt siis kipinkapin sähköpostiin <3

    VastaaPoista
  3. Sun viikko kuulostaa varsinkin syömisten ja liikunnan osalta tosi hyvältä. Hieno alku prokkikselle siis. Ei muuta, kun samaa rataa eteenpäin ja tuloksia syntyy varmasti.

    Osanottoja menkkojen alkamisesta. Jaksat kuitenkin olla ihanan positiivinen asian suhteen. Tsemppiä sekä uuteen kevennettyyn viikkoon että uuteen toivottavasti raskauttavaan kiertoon.

    VastaaPoista
  4. Hei, poistin suurimman osan kirjoituksistani ja vaihdoin URL- osoitetta, koska joku väitti tunnistavansa minut ja tietävänsä ihmiset jotka olen maininnut blogissani. Lähetänkin nyt teille uuden osoitteen (joka on http://vilkkaanmatkassa.blogspot.com/) joiden toivon jatkossakin blogiani seuraavaan jotta tiedätte mistä minut jatkossa löytää. Poistathan tämän kommentin kun olet tiedon saanut, kiitos! :) T. Vilkas

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!