keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Eliminating jinx

Minua on jo jonkin aikaa vaivannut entisen profiilikuvani vauvavatsa. Josko se tuo pahaa karmaa? Vaihdoin siis profiilikuvani, jonka löysin ja otin, luvatta, osoitteesta http://www.calgarypsychology.com/psychology-and-you/positive-psychology/positive-psychology-commonsense-selfhelp-therapy-calgary-residents. Kiitos heille. Hieman kuvaa muokkasin ja siinä se on. Toiveikas nainen.

Asiasta kymmeneen. Neilikka, laittaisitko tämän viestin kommentteihin perjantaihin mennessä painokehityksesi ja mahdollisia kommentteja sinun Kevyt -projektisi etenemisestä. Kilopossulla on nälkä!!!

Muuta uutta ei sitten olekaan tällä rintamalla. Surullinen seksielämä sai tähänastisen "huipentumansa" tiistaina ja nyt voikin sitten keskittyä toivomaan parempaa tulevaisuutta - niin seksirintamalle kuin raskausrintamalle kuin kevyt -rintamalle kuin kaikille muillekin rintamille. En tiedä oliko se lohdullista huomata muillakin samankaltaisia kokemuksia. Itseäni tuo ainakin masensi todella paljon. Tähänkö tässä on menty? Minä haluan meidän entisen seksielämän takaisin!

Menkkoja voi odotella parin viikon päästä maanantaina, jos mitään uutta ja erikoista ei tapahdu. Yeah right! Nyt on kuitenkin pahan ilman linnut ja jinxit ja karmat eliminoitu. Josko kuitenkin...

2 kommenttia:

  1. Ehkä tuo nyt sitten tepsii!

    Mun profiilikuva on Etelä-Amerikkalainen hedelmällisyyden jumala, joka oli koko joulukuun kaapissa, poissa joulukoristeiden tieltä, ja enpä tullut silloin raskaaksi! Nyt in taas visusti esillä :0)

    VastaaPoista
  2. Huomenta! Kiitos kun muistuttelit mua :)

    Täällä ollaan taas oltu niin raskaana kuin vain olla ja voi.. Maanantaina ollaan taas normaalitilanteessa, kun täti mitä luultavammin saapuu. Uskomaton tämä ihmismieli. Toinen keventelyä hidastanut seikka on ollut opinnäytetyön ahkera väkertäminen, kohta se on onneksi ohi, kun työ pitää palauttaa.

    Aika laiskasti on tullut noudatettua omia keventelyohjeita, mutta kilot ovat onneksi pysyneet kurissa, kokonaispudotus on nyt 3,9 kg. Joskos sitä tästä taas ryhdistyisi ja saisi painon laskuun!

    Tuo uusi profiilikuvasi kuvastaa todella hyvin toiveikkuutta ja toivotaan siis että sillä on positiivinen vaikutus tähän yrityshommaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!