tiistai 10. tammikuuta 2012

Sivukommentti sivuprojektiin

On itseasiassa aika mukavaa lueskellä Kevyt-projektin päivityksiä. Rivien välistä on ollut luettavissa varovaista innostumista, kiitosta siitä, että aivot ovat saaneet muuta ajateltavaa kuin raskauden yrittämistä ja toisaalta onnistumisesta tai omaan toimintaan tyytyväisyydestä kumpuavia positiivisia ajatuksia. Jo ensimmäisen viikon jälkeen on ollut jaossa ideoita, reseptejä ja kannustusta.

Meillä kaikilla on erilainen tapa lähestyä asiaa, ja hienoa onkin, että muiden onnistumisista voi saada uusia ajatuksia myös omaan projektiin. Kaiken kaikkiaan kuulostaa siltä, että ryhmässä on hyvä fiilis ja oikeanlainen tahtotila.

Hienoa me! Vaikka kaikilla meistä ei ensimmäisen viikon jälkeen vaaka näyttänytkään useiden kilojen painon pudotusta, niin oikealla tiellä olemme varmasti ja seuraamme perässä sellaisia, joilta ensimmäisen punnauksen tulokset olivat hieman paremmat. Muistetaan vaan kaikki, että kohtuus kaikessa ja tuloksia saa paremmin pienillä pysyvillä muutoksilla isojen lyhytaikaisten sijaan. Itsestä on muistettava tykätä ja pidettävä huolta.

Loppuun vielä minun uusin herkkuni:

1/2 Raejuustoa
1/2 Kotimaisia mustikoita ja vadelmia vielä jäisinä
Pinnalle ihan vähän sokeria

Namskis!

Edit huom! Korjasin Rainbow:n kuningatasrmarjojen tilalle kotimaiset mustikat ja vadelmat, anonyymi varoitteli minua ulkomaisten pakastevadelmien norovirusriskistä. Tässä linkki Eviran suosittelemaan käytönrajoitukseen koskien ulkomaisia vadelmia. En halua, että kukaan sairastuu minun suosittelemani reseptin vuoksi.

7 kommenttia:

  1. :) Kiitos sinulle, kun aloitit tämän projektin vetämisen! Hienoa on tosiaan ollut lukea muiden päivityksiä ja saada ja jakaa vinkkejä aiheesta. Meillä on tosiaan hyvä henki ja kova tsemppi päällä! Täytyypä testata tuota raejuusto-reseptiäsi. :)

    VastaaPoista
  2. Nyt täytyy Rowanin tsemppaamana vienosti kysyä, että vieläkö yksi matti myöhäinen mahtuisi mukaan. Lupaan olla pieni (pah) hiljainen (niin varmaan) ja todeeella kiltti =)

    VastaaPoista
  3. "Raimbow:n kuningatarmarjoja vielä jäisinä"

    Ulkomaisia pakastevadelmia ei kannattaisi kyllä kuumentamatta syödä (yleensä kaupoissakin on tästä varoitus)... suuri noroviruksen vaara. Joka vuosi saa lehdistä lukea, kun ihmiset on kuumentamatta syönyt ja sairastunut. :|

    VastaaPoista
  4. Itsensä tykkäyksestä puheen ollen: käykää ottamassa osaa kevyilijöille tarkoitettuun haasteeseen blogissani:)

    On kyllä kiva lukea näin innostuneita kommentteja joista aistii hyvää mieltä. Hyvä me!

    VastaaPoista
  5. Olen myös tykännyt kirjoituksista! Projekti näyttää saaneen hienon alun ja vie tosiaan ajatuksia muualle :)

    VastaaPoista
  6. Eipä kesta, Rowan, mukavaahan tämä on ja tuo itsellekin motivaatiota lisää.

    Enkohän Helmi juuri ja juuri pysty nimesi kirjoittamaan listaan.. :) Tervetuloa mukaan!

    Ano: Ihan hyvä kommentti. Minulla ei ole koskaan tullut mitään, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

    Kiitos vinkistä Junna, käyn hetikohta katsomassa millainen haaste on kysessä.. :)

    Kiva kun tykkäät Kookos, toivottavasti kaikkien innostus kantaa koko projektin ajan. :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaunis! Jospa tuota kilopossua pääsisi nyt kasvattelemaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!