Kylmästä lämpimään

Päivitän tänne jatkossa aamulämpökuvaajan aika-ajoin. Katsotaan, kuinka kauan jaksan lämpöjä mittailla, mutta mennään nyt ainakin nämä muutama kierto.

Ovulaation näistä köyristä voi päätellä, kun on muita oireita tai testejä vahvistamassa tulosta. Toisaalta alkavat menkat pystyy varsin hyvin päättelemään. Muut päätelmät ovat sitten lähinnä toivotaan-toivotaan asteella. YK 25: 

Lisäsin trendiviivan "helpottamaan" tulkintaa. 

YK 24: Tasaisemmat aamulämmöt kuin muissa kierroissa, olen yrittänyt panostaa mittausajankohtaan. Ovulaatiodippi kp 17 vahvistettiin clearbluen testillä. Kierto kesti 28 päivää ja päättyi niin tyyppiliseen lämpötilojen laskuun.

YK 23: Alkukierrosta lämmöt heittelvät edelleen ihan miten sattuu, minulla oli toisaalta myös lyhyt flunssa kuukautisten ja ovulaation välissä, joka varmasti sotki lämpötiloja. Ovulaation ajankohta lienee melko helppo päätellä tuosta käyrästä, eli ovulaatio osui melko varmasti jouluaattoon ja kiertopäivään 15. Menkkoja voisi odotella jo siis kp28 jos menee samalla lailla kuin viime kuussa. Lämpötilan lasku KP 19 on luultavasti liian aikainen ja KP 24 on luultavasti liian myöhäinen kiinnittymisdipiksi, selitän jälkimmäisen sen ennemminkin todella huonosti nukutulla yöllä. KP 19 dippiin ei ole mitään kantaa. 

YK22: Lämpötila heittelee ilman mitään logiikkaa. Lämmöt olen mitannut välittömästi heräämisen jälkeen ja yhtä poikkeusta lukuunottamatta vielä makuulla ollessani. Olen herännyt joka aamu puoli kuuden ja seitsemän välillä, ja unimääräkin on ollut lähellä vakiota. Indikoikohan tämä jostakin sellaisesta, että minun pitäisi huolestua? Arvelen ovulaation tapahtuneen kp 15 runsaitten vatsan juilimisten vuoksi, mutta lämmöt eivät nousseet samalla lailla kuin edellisessä kierrossa. 

YK21: 1. ja 3. huippu sijoittuvat viikonlopuille. Viikonloppuisin nukkuu myöhempään ja huomasin, että se heti vaikuttaa lämpötilaan. Kun ne ottaa kuviosta pois, on trendi huomattavasti selkeämpi. Itse päättelen nyt ensimmäisen kuukauden perusteella, että ovulaatio on tapahtunut 16 päivä omien tuntemuksien ja pienen alhaisemman lämpötilan perusteella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!