tiistai 24. tammikuuta 2012

Otteita lapsettomien elämästä

Näytös 1.

Ilta, pariskunnalla on pitkä ja rankka työpäivä takana. Ruokaa ei olla jaksettu laittaa, vaan haettu pizzat vakipaikasta. Syömisen jälkeen:

Nainen: "Mites me sen ovulaation kanssa?"
Mies: "Ei helvetti, ei yhtään jaksa, haluan vaan nukkumaan. Jos huomenna sitten?"
Nainen: "Huomenna voi olla liian myöhäistä."
Mies: "No aamulla?"
Nainen: "Ei kai siinä, tuikkaa minua aamulla, ja ala sen jälkeen aamutoimet. Minä jatkan sitten unia vielä."
Mies: "Tosi romanttista."
Nainen: "Kyllä se petrimaljan romantiikan voittaa" ja naurahtaa.
Mies: "Totta" ja nauraa myös.

Näytös 2.

Klo 5.30. Kello soi. Mies käy laittamassa kahvin valumaan ja palaa makuuhuoneeseen. Herättää naisen. Hoidetaan homma, halataan päätteeksi. Mies lähtee suihkuun. Nainen jää nukkumaan tyyny pepun alla ja jalat ylhäällä, kunnes kello soittaa puoli tuntia myöhemmin. Hän mittaa aamulämmön ja alkaa aamutoimiin.

4 kommenttia:

 1. :D tää kuulostaa niin koomiselta näin, että tästä vois tehdä oikeasti jonkun teatteriesityksen, mutta todellisuus on karuakin karumpi ja juuri tällaista! Voi kuulostaa niin tutulta!

  VastaaPoista
 2. Juu, tuttua tässäkin osoitteessa vaikka useimmiten koitetaan homma hoitaa kotiin illalla (vaikka väkisin). Sitä kyllä jaksan ihmetellä, että miten miehet voi suoriutua noista "tehtävistä" noin vain, oli kello sitten vaikka puoli kuusi aamulla.

  Early bird catches the worm :)

  VastaaPoista
 3. Eipä kaukaa haettua ole tässäkään osoitteessa tuo kuvailemasi kohtaus! :) Ei kyllä aina edes naurata, vaikka onhan se kieltämättä ainakin vähän huvittavaa touhua joskus...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!