keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lipasto

Mieheni oli jokin aika sitten viemässä roskia. Uusi naapuri oli tuomassa lipastoa roskakatokseen, heillä ei kuulemma ollut tilaa enää lipastolle. Mieheni oli kertonut naapurille, että ei kannattaisi jättää lipastoa katokseen, koska taloyhtiössä on yksi hyvin tiukka asukki ja että siitä tulisi sanomista. Naapuri oli sen jälkeen tarjonnut lipastoa ilmaiseksi meille. Mies oli tutkinut lipastoa hetken ja luvannut ottaa sen kontolleen, vaikka ei ollutkaan varma minun hyväksynnästäni asialle.

Tulin töistä ja mies esitteli minulle lipaston, joka oli valkoinen, tehty kunnon puusta ja hyvässä kunnossa. En kuitenkaan alkuunsa kaapista innostunut, se ei ihan ollut meidän perinteistä tyyliämme. Sain siitä kuitenkin alakerran portaiden alle säilytyskaapin joillekin omille tavaroilleni, joten se jäi meille asumaan. Jonkin aikaa lipasto majaili portaitten alla, mutta se ei oikein toiminut. Siirsimme remontin jälkeen kaapin uuteen parempaan paikkaan, se sai päälleen kauniit huonekasvit ja peilin ja se ei näytä ollenkaan hassummalta. Tällä hetkellä sen päällä on myös saamamme joulukortit. 

Nyt kun olen sitä jonkin aikaa tuijotellut, on mielessäni alkanut muotoutumaan haave; josko joskus, jos ja kun, saisin laittaa lipaston vauvan huoneeseen. Kokeilla sitä valkoisena tai jos siltä näyttäisi, maalata sen jollakin huoneeseen sopivalla sävyllä. Täyttää sen pienen pienillä vauvan vaatteilla. Siellä lipaston paikka olisi. Sen koti. Siellä huoneessa olisi lipaston hyvä olla.



5 kommenttia:

  1. Postaukseesi mitenkään liittymättä ajattelin sanoa, että tykkään blogisi fontista ja siististä ilmeestä! Ja lisäksi aina lukiessani ihmettelen miten tykkäänkin noin kiekuraisesta fontista, sillä yleensä preferoin luettavuuden kannalta vain perinteisiä, mutta tämä on kuitenkin helppo lukea. Nätti ilme blogillasi siis! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Itsekin pidän yleensä hyvin selkeistä linjoista fonteissa ja vähän kaikessa. Mutta halusin erotella blogin ilmeen kauemmas työelämän ilmeestä ja löysin tämän. Junnalla ja Rowanilla ja muutamalla muullakin oli niin kivat taustat omissa blogeissaan, että innostuin itsekin perehtymään asiaan paremmin. Sieltä se ajatus sitten lähti. :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis lipasto! :) Toivottavasti saat sen pian siihen käyttöön mihin kovasti toivoisit! Täällä kirjoittelee Milla uudesta blogistaan..

    VastaaPoista
  4. Hei Milla, kiva kun ilmoittelit itsestäsi.. Täytyykin käydä lukemassa viimeiset. Ollaanhan kuulolla! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!