maanantai 26. joulukuuta 2011

Nonni ja mitäs sitten?

Jouluaatto meni meillä ihan mukavasti, kävin aamukävelyllä miehen vielä nukkuessa ja toimitin tuttavaperheen lapsille viimeiset lahjat. Vettä satoi ja litsin lotsin kuului askelten alta. Kotiin tullessani mies oli jo laittelemassa kinkkua uuniin, minä liityin seuraan ja keittelin joulupuurot. Samalla sain valmisteltua graavilohirullat. Sen jälkeen syötiin yhdessä aamupuurot ja käytiin joulusaunassa.

Saunomisen jälkeen otimme paketista joululahjaksi ostamamme PS3:n ja kokeilimme uusia pelejä, välissä vähän lueskeltiin ja lepäiltiin. Otettiin kinkku uunista ja syötiin uunituoretta kinkkua ruisleivällä, jotta jaksoi odottaa pääruokaa iltaan asti. Sen jälkeen olikin aika lähteä tuttavaperheen luokse pukkeilemaan ja muoreilemaan. Hirvitti, että lapset meidät tunnistavat, mutta koko juttu meni läpi ilmeisesti ihan hienosti. Tosi kivaa oli vierailla siellä, sai samalla itsekin joulumieltä lisää, kun näki lasten ilon ja innostuksen jouluun.

Kotiin tullessamme olikin sitten oikean jouluruoan aika, hyvältähän se maistui. Eikä tullut edes syötyä liikaa. Syönnin päälle jaoimme saamamme lahjat, mies sai minulta paljon erilaisia kasvojen hoitotuotteita ja minä sain lahjakortin täydelliseen kasvohoitoon, johon kuuluu myös hierontaa. Loistava lahja. Lisäksi kumpikin sai kirjan ja lisäksi minä ostin miehelleni (ja itselleni) liput teatteriin katsomaan Juoppohullun päiväkirjaa helmikuussa hääpäivän tietämillä. Lisäksi olimme saaneet paljon kauniita kynttilöitä ja muutaman todella kauniita kynttilänjalkoja, itsetehtyä suklaata sekä kuvakalenterin ensi vuodelle siskontytöistä. Firman paketeista löytyi turvataskulamppu ja energian kulutusmittari. Lahjojen avaamisen jälkeen käperryimmekin sohvan nurkkaan katsomaan jouluohjelmia ja siihen minä sitten nukahdin.

Nyt onkin jouluruoat kohta jo syöty, suklaita ja muita karkkeja on vielä vähän, mutta eikohän ne kohta ole tuhottu. Sen jälkeen voikin aloittaa sitten taas sen uuden elämän. Kevyt -projektiin mahtuu vielä mukaan. Lisää tietoa saat seuraamalla ohjeita sivun oikeasta laidasta.

Joulun aikana mahdollisesti myös ovuloin, jonkin verran oli yritystä sitä myös hyödyntää. Kisaväsymystä on edelleen havaittavissa vaikka seksi mukavalta tuntuukin. Toivo joulun ihmeestä ei ole järin suuri, mutta mahdollinen kuitenkin. Katsotaan parin viikon päästä.

Kaiken kaikkiaan ihan mukava joulu, mutta nyt on hyvä jatkaa sitten eteenpäin kohti uutta vuotta, jonka vietämme ystäväpariskunnan luona. Tämä ystäväni sai keskenmenon kuukausi sitten raskausviikolla 10 raskauden ollessa kohdun ulkopuolinen. Yritystä on heilläkin ollut pitkään ja nyt keskenmenon myötä toinen munasarja jouduttiin poistamaan. Hän on jo 34-vuotias, mutta tutkimuksiin pääsee vasta vuoden päästä. Elämä ei aina ole reilua. Luultavasti uusi vuosi vaihtuu heidän kanssaan hyvin rauhallisissa tunnelmissa. Se sopii minulle paremmin kuin hyvin. Voimme jutella helpoista asioista ja vaikeistakin, jos he niin haluavat. Piristää kummankin mieltä. Olla vaan.

Sen jälkeen onkin sitten jo tammikuu, olemme kutsuneet aika monta vierasta kylään keväällä, katsotaan saisimmeko ystäviä vierailuille jo tammikuussa. Kasvohoitolahjakortin taidan jättää hieman myöhemmäksi, jotta mahdollisesti stressaavan kevään aikana on jotakin oikein mukavaa odoteltavaa hääpäivän lisäksi.

Kyllä se tästä vielä voitoksi muuttuu.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa lukemaan blogiani edelleen osoitteessa kyparasydan.blogspot.com. T: Entinen nuorallakavelya.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä että tuli kumminkin ovis hyödynnettyä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!