lauantai 10. joulukuuta 2011

Uuteen kiertoon

Aamulla aamulämpö nousi. Ihmettelin, se oli laskenut tasaisesti jo kaksi päivää. Menin vessaan ja rapistelin jo testipuikon esille - illalla on vuoden viimeiset pikkujoulut - kunnes vilkaisin vielä alushousuja tarkemmin. Laitoin testin takaisin pakettiin, säästyipä sekin. Tämä ei tullut yllätyksenä, toisaalta aamulla lämmön nousu ehti jo nostattaa hetkeksi aikaa toiveikkuuden päätä.

Tällä kertaa piinapäivät jäivät väliin, en uskonut raskautumiseen seksin vähyyden vuoksi. Toisaalta kaikki oireet jäivät pois - kun ei usko, ei ole myöskään oireita. Helppoa, eikös totta?

Seuraava ovis on siis joulun tietämillä, tekisimmeköhän joulun ihmeen?

8 kommenttia:

 1. Olen aika epäuskoinen tuon aamulämmön suhteen... Siis että se olisi raskausoire. Niissä kierroissa joissa olen jaksanut aamulämpöjäni mittailla on ne noussut vähän ovulaation jälkeen ja taas laskeneet pari päivää ennen kuukautisia. Kieltämättä se toiveikkuutta nostaa, mutta tuntuu ainakin minulla olevan joka kierron juttu.
  Pidähän nyt hurjan hauska ilta kaikesta huolimatta! Pidän peukkuja Joulun ihmeelle. :)

  VastaaPoista
 2. Jännä huomata että aika monta jouluovuloijaa tullut blogeissa vastaan, itselläkin jouluun osuu tuo ovulaatioaika :) jouluihmettä sitten vaan tekemmään. Peukut täältäkin.

  VastaaPoista
 3. Pakko oli laittaa kommentti. Nimittäin minä ja mieheni menimme naimisiin maalikuussa 2010, rupesimme yrittämään lasta kesällä 2010 ja tutkimuksiin menin maaliskuussa 2011. Tutkimukset on tehty, mutta hoidot aloitamme vasta kesällä/syksyllä 2012. Syystä, että me asumme nyt ulkomailla. Emme halua aloittaa hoitoja täällä. Tsemppiä sulle!! -Laura-

  VastaaPoista
 4. Täällä lisää joulun ihmeen kannattajia. Hurjasti tsemppiä siis!

  Omalla kohdallani toivon sitä, että ovis on onnellisesti takanapäin jouluna.

  ...Ehkä projektissa tulee olemaan monta plussaa vuoden 2012 alun kunniaksi? ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että samaan tahtiin eteneviä on lisääkin, Laura. Toivottavasti teillä lykästää jo ennen Suomeen paluuta. Ehkäpä kuulen asioiden etenimisestä sinulta vielä myöhemmin?

  Toivotaan hiljaista joulun aikaa blogirintamalla ja aktiivista peiton heiluttelua ja vauvatehtailua makkarin puolella.. ;)

  Olisihan se jo suotavaa saada projektiin hieman vauhtia - kannatetaan siis!

  VastaaPoista
 6. Muutamme takaisin Norjaan, koska minulla on norjalainen mies. -Laura-

  VastaaPoista
 7. Ok. Mutta sehän olisi myös hyvin mielenkiintoista kuulla, kuinka Norjassa asiat teillä edistyvät. Mukavaa joulun odotusta sinulle, joka tapauksessa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!