tiistai 17. tammikuuta 2012

Aika kuluu ja fiilis on hyvä

Seuraa sekavaa höpöttelua asiasta ja asian vierestä:

Aika on lähtenyt juoksemaan. Viime viikko meni jo kuin siivillä ja nyt on samankaltainen olo tällä viikolla. On niin paljon ja mielekästä tekemistä, että marraskuun ja joulukuun kestänyt tunne ajankulun hidastumisesta on nyt mennyttä. On enää vajaa 3 kuukautta siihen, kun toivottavasti on jo meidän vuoro päästä IVF:ään. Se ei ole aika eikä mikään.

Mieheni oli eilen autolla töissä, hän pääsee kotiin vasta seitsemältä aamuvuorosta. Teen hänelle yleensä ruoan työvuoron perään, mutta meillä ei ollut yhtään kermaa, jota juuri eiliseen ruokaan olisi tarvittu. Menin bussilla keskustaan ja kävelin sieltä kotiin, kevennyskampanjan hengessä. Kun aikaa siinä kaupungilla sitten vähän oli, sovittelin myös vaatteita. Tuli hyvä fiilis, kun minun kokoani olevat housut olivat löysät vyötäröltä. Jouluna tehdystä vyötärömittauksesta minulla on lähtenyt jo 5 senttiä. Toki turvotusta oli joulun mittauksessa varmasti paljon. Sovittamani asu jäi kauppaan ja fiilistelin sillä, että ei nyt kannata ostaa uusia vaatteita, kun ne kohta ovat oikeasti isot ja sitten taas kohta liian pienet/ihan väärän malliset. Mukavia ajatuksia kumpikin.

Liityin eilen Heiaheia.comin ja Kauneus ja Terveys -lehden ryhmään "Yhdessä kuntoon". Tuskin tuosta mitään voittaa, mutta onpahan taas yksi syy liikkua lisää. Millaisia kannustimia teillä on käytössänne? Onko jokin toiminut hyvin? Millaiset kannustimet eivät ole toimineet aikaisemmin tai luulet etteivät toimisi sinulla?

Siihen, että aika tuntuu liitävän on paljon erilaisia vaikuttavia tekijöitä. Vapaaehtoisista ja oikein mukavista asioista kevennyskampanja on yksi, mielessä pyörivät tai osaksi aloitetut käsityö- ja askarteluprojektit ovat toinen, jouluna hankittu PS3 ja koukuttavat uudet pelit kolmas ja mielenkiintoinen minulle uusi kirjailija Ken Follett neljäs tekijä, joiden kanssa aika vaan kiitää. Toisaalta velvollisuuksiin lukeutuvista töissä tuntuu tällä hetkellä olevan aika mukavasti lipuva ajanjakso meneillään, kotona kylpyhuoneremontti ja muut kotityöt sekä vastuulleni annettu taloyhtiön kotisivun rakentaminen ja ylläpito vievät toki aikaa, mutta ovat kuitenkin mukavaa hommaa. Lisäksi suunnittelen rentojen opintojen aloittamista avoimessa yliopistossa. Rentoja tarkoitan sillä, että en edes alkaisi käymään kyseistä opintokokonaisuutta kokonaisuutena vaan tekisin kurssin kerrallaan vapaalla aikataululla ja jos joskus saisin tämän kokonaisuuden valmiiksi, niin pyytäisin kursseista sitten yhteisen todistuksen.

Ihanaa, minulla on tekemistä! :)




6 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen postaus :0)

    Ja vau, 5cm vyötäröltä on tosi hyvin. Kannustimista en tiedä, mutta keksin viime viikolla että lähdenkin suoraan töistä kävelylenkille (kävelen normisti töihin, reilu 5 min), koska jos tulen kotiin en enää viitsi. Ja tänään kävelinkin 45 min kotiin!

    VastaaPoista
  2. Hienoa! 5cm on tosi hyvin joulusta :)

    Heiaheia toimii ainakin minulla kannustimena, myös sykemittari ja puhelimessa SportsTracker, nautin suunnattomasti kun näen liikkumani ajan, kalorit, matkan... :D huvinsa kullakin :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä! 5cm on kyllä melko paljon! :)

    Mulla kanssa HeiaHeia on hyvä motivaattori, ja se että teen kaikista liikunnoista (eli sykkeistä) ja painonkehityksestä kuvaajia. Oon koukussa Exceliin..! :DD

    Mutta ehkä ennen kaikkea potkii halu sulatella reisi- ja pohjeselluja poies (muun kropan kanssa oon melkein sinut), ennen-kuva oli aika herättävä!

    VastaaPoista
  4. Heiaheiaaaa.. En ole vielä liittynyt, mutta nuo kehityskäyrät ja muut kuulostavat koukuttavilta!
    Tähän asti on riittänyt että itse pitää kirjaa noista liikkumisista.

    Tekemistä riittää. On se ihanaa että asiat etenevät, sillä mitä enemmän aikaa kuluu, sitä todennäköisemmin mekin olemme lähellä raskautimista.

    VastaaPoista
  5. Meillä tuo koiruus pakottaa lähtemään lenkille. Lisäksi jo ylistämäni kiloklubi! Ja totta kai oma peilikuva ;)

    VastaaPoista
  6. Upeeta! 5 cm on tosi hyvin!

    Mulla on urheiluhullu mies kotona, joka pitää huolen että liikun sen mitä olen luvannut. Teen aina viikoksi eteenpäin liikuntasuunnitelman. Jos jätän jotain väliin (niinkuin viime viikolla) on palaute sen mukaista.

    Joku saattaa ajatella, että ihan hölmöä tuollainen, mutta meillä toimii..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!