perjantai 21. lokakuuta 2011

Perjantai

Tänään on neljäs päivä, kun olen ottanut Clomifeneja. Taitaa minulla olla rautainen vatsa - tai jotain muuta sellaista - koska mitään oireita lääkkeeseen liittyen en ole havainnut. Huomenna nappaan vielä viimeisen, joten voihan niistä jotakin kivaa ja näppärää oloa vielä tulla. Olen antanut itseni ymmärtää, että joillakin oireet ovat jatkuneen jopa kierron loppuun asti. Toivottavasti lääkkeessä on kuitenkin potkua niin, että siitä saataisiin tarvittava lisäbuusti yritykseen.

Mielenkiintoisena uutena juttuna olen Clomien myötä alkanut mittaamaan oman aamulämpöni. Tässä tämän viikon saldo, tasaista on ollut tähän asti:


Lämpöjen mittaaminen - tasaisesta tuloksesta huolimatta - on jollakin lailla ollut silti mielenkiintoista. Tutkimusmatka siihen, kuinka oma kroppa toimii. Excel-taulukot ja kuvaajat näista lämmöistä oli tietysti heti väännettävä.  Jos vain mielenkiinto jatkuu, voisin tähän samaan grafiikkaan sitten laittaa kaikki kierrot. Saisi ikäänkuin vertaílukohtaa jos yritys vielä pitkäänkin jatkuu. Pienestä se riemu on vaan haettava! ;)

Keskiviikkona minulle tuli ikävä syysflunssa. Nenä on kolmatta päivää tukossa ja aivastuttaa, ja nyt on jo kurkkukin karhea. Kuumetta ei ole nostanut, joten töissä olen ollut nämä kolme päivää ihan normaalisti. Työviikko olikin hyvin kiireinen, palaverista toiseen ja tekemättömien töiden pino pöydällä on kasvanut. Palavereiden välissä sain onneksi joitakin tärkeimpiä juttuja tehtyä. Onneksi viikonloppu on edessä ja on pari päivää aikaa rentoutua ja ladata akkuja. Ensi viikolla on paremmin aikaa, josko saisin silloin jokusen pinon vähän matalammaksi.

Tänään haluaisin hakea vuokralle jonkin hyvän elokuvan. Vaikka kuumetta ei olekaan, niin mihinkään ylimääräiseen ei riitä energia. Elokuva, sohvan nurkka ja kainalo on se, mitä tänään kaipaisin. Flunssa paranisi varmasti jo sillä. Huomenna ja ylihuomenna olisi kivaa tehdä jotakin miehen kanssa yhdessä, on vaan katsottava olon mukaan mitä sitä sitten jaksaisi. Joka tapauksessa nyt on hyvä mieli; viikonloppu on alkanut ja on aikaa itselle ja olemiselle!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!