torstai 6. lokakuuta 2011

Testejä tilaukseen ja harmaata

Miehen kanssa keskusteluamme tulimme siihen tulokseen, että parin kuukauden ajan voisimme tikutella ovista. Toisaalta se on tulevan Clomifen kuurinkin kanssa varmaan ihan toivottavaa. Josko kierros ventti eli YK 21 antaisi meille jackpotin! Tämä kuuri on ainakin omissa ajatuksissa välikierto vaikka pyöreita juhlitaankin. Lucky number twenty? Probably not. Toisaalta aamulla bussissa laskin, että tänään on KP 18, joten ovulaatio on voinut tapahtua eilen, tänään tai se on vasta tulossa. Seksiä ei ole harrastettu leikkauksen jälkeen, jaksaisikohan tänään touhuilla? Kiinnostus vaan nolla.

Nukuin huonosti viime yönä. Leikkauksen jälkeisenä haittana minulle tuli virtsatietulehdus, johon syön nyt antibioottikuuria. Suuri lääkkeiden määrä eli antibiootit, särkylääkkeet ja hiivatulehduslääke aiheuttavat sen, että vatsaani korventaa koko ajan. Yhtään ei kiinnosta olla töissä ja väsyttää ja tahtoo kotiin vällyjen väliin. Yksin. Kirjan kanssa. Mutta ehkä illalla on mieli toinen, jos laittaisi vähän kynttilöitä ja söisi hyvää ja vatsaa rauhoittavaa ruokaa. Jää nähtäväksi.

Mutta seuraavan kuun Jackpottia varten tilasin tänään joka tapauksessa ovulaatiotestejä parikymentä kappaletta. Valitsin erikoisherkkiä puikkotestejä - en millään viitsi edes kokeilla noita liuskatestejä vaikka nekin ehkä ovat ihan hyviä. Puoleen hintaan olivat testikauppa.fi:ssä, jos joku käyttää noita samoja. Luultavasti ei oteta tavaksi tuota tikuttamista, ennen kuin on pakko mahdollisten tulevien hoitojen vuoksi, joten vähän enemmän voin noista maksaa. Clearbluen digitesteihin en kuitenkaan vielä sortunut. Ne on kyllä melko kalliita. Onkohan kalliilla hinnalla tarkoitus indikoida tuleville vanhemmille, että tästä se rahanmeno vasta alkaa?

5 kommenttia:

  1. Tsemppiä Jackpot-tikutteluun!
    Clearbluet on kyllä tosi kalliita. Itse tein niin, että käytin liuskoja ja kun liuskat alkoi näyttää siltä, että tää vois nyt olla ovisplussa, niin varmistin asian vielä clearbluen digitestillä, jonka hymynaamasta ei voi erehtyä. Rahan tuplahaaskausta kentis ?:)

    VastaaPoista
  2. Kommentoinkin laparoscopia-postaustasi anonyymina ja kommentoin vielä, että suosittelen lämpimästi tänään heiluttelemaan niitä peittoja :)

    VastaaPoista
  3. Itse tilasin clearbluen digitestejä, koska aloin epäillä liuskatestien luotettavuutta. Niin paljon luin juttua liuskatestien toimimattomuudesta, siksi satsasin vähän lisäpennosia. Tilanne olisi toinen, jos tikuttaisin joka kierrossa, siinä tapauksessa ostaisin halvempia. Elämässäni olen kuitenkin ostanut vain kaksi ovistestipakettia tähän mennessä. Harvakseltaan kestää törsätäkin.

    VastaaPoista
  4. Mä käytin ensin apteekin "parempia" ovistestejä silloin kun aloiteltiin joskus vauvantekoa ja vaihdoin melkeenpä heti kaupan tavisliuskoihin, koska ne näytti ihan yhtälailla ja hinta on yli puolet halvempi ja saa enemmän. Mulla tietty on aina ollu selkee ovis ja yleensä sen jo tunnenkin vaikken tikuttais.

    VastaaPoista
  5. Ulkomailta saa tilattua paaaljon paljon halvemmalla, niin liuskoja kuin puikkoja. Ja noita digitaalisia. Täällä olen joitakin ostopaikkoja linkitellyt! Itselläni liuskatestit näyttää oviksen todella vahvasti (esimerkki - kyseessä ulkomailta tilattu halpistesti, joita samoja kyllä Suomessakin myydään kalliilla) niissä kierroissa kun se ylipäätään tapahtuu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!