maanantai 10. lokakuuta 2011

Maanantai ja pirteää punaista

Viikonloppu on taas takana.

Perjantaina illalla oli tarkoitus lähteä miehen kanssa pyörähtämään tunnelmallisessa kaupunkikuppilassa, mutta sade esti pyöräilyn, joten rentouduimme kotona pelaillen ja alkoholi juomia siemaillen. Pari hyvää siideriä varasin kaupasta, mutta eipä sitä sitten tullut kuin yksi herkuteltua. Kaappiin jäi vielä pari, jotka voi sitten ensi viikonlopun tyttöjen viikonlopun puitteissa juoda pois.

Lauantaina vietin oikein mukavan päivän, aloittaen parturilla ja jatkamalla shoppailuihin. Parturissa tukkaan saatiin ajankohtaan sopivaa uutta väritystä ja pirteämpi ja ryhdikkäämpi malli. Me very happy! :) Shoppailemaan lähdimme ystäväni ja hänen valloittavan hieman vaille kaksivuotiaan tyttönsä kanssa, jonka mielestä aika moni asia oli ihan "Vau!" Pääasiallinen käyntikohteemme oli askarteluliike, josta matkaan lähtikin taas luvattoman iso saalis. Ihan vaan jotakin pientä lähtee hakemaan ja vähän jotakin enemmän lähtee matkaan. Ihana paikka! Matkaa jatkoimme edelleen joihinkin vaate- ja kenkäliikkeisiin, mutta pahin shoppailun "terä" oli kulutettu jo askarteluliikkeeseen, joten niistä ei lähtenytkään juuri mitään meidän kummankaan matkaan.

Ihania kenkiä olisin löytänyt (yllätys!), mutta mikä siinä on, että en millään raatsisi käyttää 120-150€ talvikenkiin? Onko teidän mielestänne kenkien hinnat jo aivan liian korkeat? Joka syksy päätän, että nyt tänä vuonna hankin jotkin superlaadukkaat nahkakengät ja joka vuosi hankin kuitenkin alle satasen kengät - jotka nekään eivät ole kovin halvat - jotka näyttävät keväällä jo ihan hirveiltä. (Olen laiskan puoleinen kenkiäni myös huoltamaan, viime aikoina olen yrittänyt tsempata sen suhteen.) Pieni jalan kokoni ja saappaita hankkiessa muhkea (lue lihaksikas..) pohkeeni tuo oman haasteensa kuvioon. Pitäisi hankkia muutamat todella laadukkaat kengät ja lopsotella vanhoilla tai kumppareilla sitten sohjokeleillä ja sateella. Koskaan ei kuitenkaan tunnu siltä, että minulla olisi varaa niihin todella laadukkaisiin ja tottakai todella hyvän näköisiin talvikenkiin. Ja avautumistani on pakko jatkaa vielä sillä, että milloin kenkiin on ilmestynyt ns. myyntikorko, jolla voit suurinpiirteen kävellä kaupasta kotiin, mutta sen jälkeen ne on vietävä jo suutariin hakemaan uudet parin kympin kantalaput? In Finland we call this thing "Reilu Meininki"!

No niin, palataanpas taas hyvään fiilikseen, joka lauantaisen laatuajan jälkeen jäi.. Oli siis erittäin mukava lauantai shoppaillen naisseurassa ja päivä päätettiin vielä ulkona syömiseen. Se on aina mukavaa. Illalla kokeilin vielä joulukortteihin askarteluliikkeestä tehtyjä hankintoja, ja olen niihin tyytyväinen. Kivoja kortteja saan lähtemään tänäkin vuonna.

Sunnuntaina aurinko paistoi, kuten varmasti muuallakin, ja käytimme tilaisuuden ulkoilemalla. Ihania syksyisiä maisemia ja lämmintä auringon paistetta. Mieheni kanssa vitsailtiin ja kujeiltiin, nautittiin elämästä. Ulkoilun päälle tehtiin ihanaa kana-tomaatti-mozzarella-pesto-pastaa - rakastan italialaista ruokaa - oikein hyvin onnistui. Muuten päivä meni rennosti pelaillen ja joulukortteja tehden, valmistautuen työviikkoon. Onnistunut viikonloppu kaiken kaikkiaan.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapas ihanan rentouttavalta viikonloppusi :) tämäkin tukka kaipais uudistusta ja ajattelinkin jos ens lauantaiksi pääsisi parturiin kun illalla olis yhdet 30v juhlat tiedossa :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa siltä että takana on mukava viikonloppu:)! Mikä rentouttaisi sen mukavammin kuin shoppailu kera ystävien, unohtamatta itsensä hemmottelua uusilla hiuksilla?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!