tiistai 11. lokakuuta 2011

Omituista elämää ja valitusta

Sain eilen aamuna syötyä antibioottikuurin viimeisen pillerin virtsatietulehdukseen. Iltapäivällä lääkäri soittaa: teiltä otettiin viime viikon tiistaina näyte ja sitä on nyt analysoitu. Totesimme viljelyn perusteella, että antibiootti jota olet syönyt, ei tehoa tähän bakteeriin. Pitäisi syödä varuulta toinen kuuri. Laitan sinulle reseptin apteekkiin, uusi kuuri kestää viisi päivää. Kannattaa syödä vielä toinen hiivatulehduslääke myös, kun sen vaikutus kestää aina viikon. Aha.

Kuva: mtv3.fi/helmi
Oireet alkoivat kyllä hävitä saman tien, kun aloitin edellisen kuurin, joten plasebo vaikutuksellako tässä nyt on edetty..? Edellisellä viikolla jo korvensi niin paljon ja vatsakin on ollut ihan sekaisin, joten nyt ei muuta kuin tuulta päin ja uutta nappia kitaan. Haen lääkkeet siis huomenna. Jippii!

Olenhan minä tyytyväinen siitä, että huolehtivat minusta ja ottivat vielä yhteyttä, kun viljely kerran tällaiset tulokset antoi. Olisivat vaan coineet sen tehdä pikkaisen aiemmin. Kauanko mokoman näytteen viljelyssä voi kestää. Halusin lääkkeet heti, jotta tulehdus ei leviä munuaisiin, kuten minulla on pari kertaa käynyt, joten en saanutkaan tuloksia seuraavana päivänä. Ensimmäisen reseptin kirjoittanut lääkäri lupasi kyllä, että minulle ilmoitetaan jos lääke ei tehoa siihen bakteeriin. Oletin vain - tyhmä minä - että se todella olisi tapahtunut jo seuraavan päivänä. Mutta se siitä. Josko nämä lääkkeet jättäisivät mahani rauhaan.

Jos aiemmin on ollut miehellä halut kadoksissa, niin nyt ne on minulla. Eikä kyllä se mieskään ole lähestymisiä tehnyt. Ja ehkä on ihan hyvä vaan rauhassa nyt parannella itsensä kaiken maailman pöpöistä ensin. Tämä on siis selkeästi välikierto, peittoja ei ole heiluteltu, joten raskaana voin olla vain, jos edellisessä kierrossa olisin raskautunut. Eli viime kuun negatiivinen testitulos olisikin ollut valheellinen ja minulla olisi ollut lisäksi valemenkat. Possibility: Slim to none.. Ja silti sitä on hieman ihmeissään kuulostellut kroppaansa, ja kuvitellut kaiken maailman oireita.. Kuinka hölmö sitä täytyy olla??? Oireita, kuviteltuja tai tosia, minulla on siis ollut: todella arat rinnat ja jo monta päivää, tuntemuksia ja vihlaisuja alavatsassa (voisiko olla leikkauksen jäljiltä, voisiko?), tihentynyt virtsaamistarve (daa, tulehdus), himot herkkuihin (ja tämä onkin minulla niin harvinaista), paleleminen (olisiko kelillä osuutta asiaan?) ja tukkoinen nenä (flunssaa ei juuri taida olla liikenteessä?).

I rest my case.

3 kommenttia:

  1. Tuosta bakteeriviljelystä voi tulla alustava vastaus parin päivän sisällä mutta sitte siinä lopullisessa voi kyllä mennä se viikko, että ihan oikeaan aikaan sua hoitivat :) Ja onneksi tosiaan soittivat uudestaan ja laittoivat uuden reseptin, noita ku löytyy kaikenlaisia.

    VastaaPoista
  2. Ok. Näin sitä hermostuu ihan turhasta. Tuntuu vain hölmöltä, kun juuri aamulla viimeisen napin edellisestä kuurista söi ja heti uutta lääkettä ottamaan. Toivottavasti kontrollikäynnillä ensi viikolla näyte on joka tapauksessa puhdas ja lääkket ovat purreet.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!