lauantai 25. helmikuuta 2012

Takapakkia

Tänään se tuli, ensimmäinen takapakki Kevyt-projektin parissa. Voisi sanoa, että minut tuntien täysin odotettavissa ollut takapakki. Paino noussut 0,6 kg viime viikosta ja turvottaa.

Eilen olin töistä palatessani melko allapäin. Mieleni teki mieli herkkuja ja niitä myös hain. Jäätelöpaketin ja karkkipussin, tosin karkkeja minun ei sitten tehnytkään mieli sen jälkeen kun pussin avasin. Jäätelöä sitäkin enemmän. EIlen söin lisäksi töissä lounalla pihviä ja kotona miehen tekemää melko suolaista nakkikeittoa ja nyt turvottaa. Viime viikonloppuna herkuttelimme ja alkuviikosta meni remontin keskellä yksi pizza ja tiistaina haimme subit, joiden ei tosin pitäisi niin paha juttu olla, mutta kuitenkin.. Liikaa ruokaa ja ei niin laadukasta. Heti se näkyy.

Mutta ei se mitään. Lähden taistelemaan turvotusta vastaan kuntosalille ja uimahalliin, ja tänään syön oikeaa ruokaa herkkujen sijaan. Kyllä se siitä lähtee helpottamaan taas.

Viikko 8 on kohta takana projektin 13:sta viikosta, ja possu saa lisää ruokaa viikon päästä. Puoliväli on jo ylitetty!

Tsemppiä ja mukavaa viikonlopun alkua kaikille oman olon parantajille ja keventäjille ja muuten vaan mukaville ihmisille!

4 kommenttia:

  1. No se on kaiketi ihan normaalia, että välillä se paino heittää toiseenkin suuntaan kun pitkään yrittää laihduttaa ja on se ihan sallittuakin välillä vähän herkutella :) Ei muuta kun uuteen nousuun ensi viikolla ja kevyempää oloa etsimään! Tämä teidän projekti on kyllä ollut hyvä innoittaja minullekin vaikkei laihtua paljon tarvitsisikaan, mutta olo on kyllä tullut paljon kevyemmäksi, ruoka on vaihtunut terveellisempään ja yllätyin kun oli painoakin tippunut huomaamatta 2 kiloa vaikken ole sitä tietoisesti yrittänyt. Kiitos siis teidän kaikkien! :)

    VastaaPoista
  2. Täällä vähän sama juttu, en usko että vaaka huomenna imartelee lukemilla! Tällä viikolla on liikunta on jäänyt vähemmälle ja on tullut herkuteltua sitäkin enemmän, joten on suorastaan ihme jos paino putoaa (saati pysyy viime viikon lukemissa). Itse olen nautiskellut ihan hyvällä omalla tunnolla, tietäen että näitä "repsahduksia" pitää olla aina välillä!

    VastaaPoista
  3. Turvotusta tulee ja menee :) ja välillä pitää syödä, ettei elimistö jää säästöliekille! Kyllä se kroppa kertoo mitä tarvitsee...
    Ja ihan mielettömän hyvin olet saanut painoa tippumaan!! Voi kun itsekin saisi saman draivin päälle, nämä loma+hoidot nyt hieman sotkee omaa projektia ja olen antanut itselle luvan hieman lipsua :(...

    VastaaPoista
  4. Komppaan muita ja tokihan itsekin tiedät, että jossain vaiheessa se takapakki tulee. Minun kroppani on sellainen, että se kerää tosi helposti kaikenmaailman turvotukset ja paino saattaa heitellä helposti paljonkin eri päivinä. Kyllä se sinulla taas nytkähtää alaspäin, kun niin hyvin on pudonnut tähänkin asti. Tsemppiä tulevaan viikkoon! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!