lauantai 18. helmikuuta 2012

Hölläillään

Tällä viikolla en ole liikkunut. Virallisesti. Sen sijaan olen tehnyt Ikean palapelejä, valinnut maaleja, maalannut ja asennellut palapelien lopputuloksia paikoilleen. En ole myöskään kirjannut syömisiäni Keventäjiin. Pari kuukautta se teki tehtävänsä, sain ruokailuni kuriin. En ehkä sinne kirjaakaan mitään, ellen halua tietää jollekin kyseiselle ruoalle/annokselle kalorimäärää tai ellei paino jatkakaan tasaista alamäkeään. Osaksi myös se, että töitä on paljon, on vähentänyt kirjaamisaktiivisuutta. Se asia ei tule vielä ainakaan muutamaan viikkoon helpottamaan.

Tänä aamuna puntari näytti puoli kiloa vähemmän kuin viikko sitten. Olin yllättynyt. Varsinkin, kun eilen mies liekitti possua ahkeralle maalarille ja tarjoili sen häissämme tarjotun punaviinin kanssa. Ahkeroinnin perään illan istuminen miehen kanssa punaviiniä nautiskellen oli ihanaa.

Luultavasti ovuloin viikonloppuna. En aio asiaa varmistaa mitenkään. Lähdemme tänään viettämään hääpäiväämme - syömme hyvin ja rentoudutaan yhdessä. Otetaan pieni irtiotto.

Jos viikon päästä puntari näyttää ei niin toivottuja lukemia, niin sitten jatketaan siitä. Ensi viikolla ehdin kuitenkin jo ulkoilemaan ja liikkumaankin ihan eri lailla kuin tällä viikolla, kun saamme pienen remonttimme valmiiksi.

Haluan toivottaa kaikille keventäjille ja ei-keventäjille oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Kiitos samoin! Saa nähdä mitä puntari huomenna näyttää, ei taaskaan odotuksia sillä yhtään sen enempää tai vähempää en ole liikkunut enkä erityisemmin syömisiäni ole tarkkaillut. On tullut herkuteltuakin. Mieliala on pysynyt hyvänä väliaikaisesta surukohtauksesta huolimatta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!