tiistai 14. helmikuuta 2012

¤"&%**!!!"#¤

Sain juuri puhelun. Minulle kaupattiin lastentarvikkeita. Mikä ***** siinä on, että telemarkkinointiyhtiöt eivät saa rekistereitään kuntoon.

Myyjä parka sai kuulla kunniansa. Anteeksi.

6 kommenttia:

 1. Huhhuh! Kyllä puhelinmyyjät ovat muutenkin raivostuttavia, ymmärrän kyllä, että työtä hekin tekevät, mutta silti. Samat ärrimurrifiilikset täälläkin tänään kp 1 puolesta..

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta! Jotain rajaa sillä mitä myyvät. Muakin ne ärsyttää suunnattomasti, ja onkin jo kauan ollut telemarkkinointikielto.

  VastaaPoista
 3. Kun kuulin että minusta tulee kummitäti, niin tilasin Vauva-lehden. En tiennyt vauvoista mitään ja ajattelin että se lehti olisi ihan kiva. Sattui mukava lehtimyyjä soittamaan ja sain kivan kaupanpäällisenkin. Sitten aloin haaveilla omasta vauvasta, enkä halunnut peruuttaa tilausta. Eräänä päivänä soitti joku lastenkirjakerhoedustaja tms. ja sanoi että "minkäs ikäinen lapsi sinulla on" ja vastasin että ei ole lapsia. Sitten hän ilahtui että "aijaa, oletko raskaana vai" ja vastasin että en ole. "Nokun sinulle tulee tuo Vauva-lehti" ja sitten jo hyvin ärtyneenä hermostuin, että en todellakaan tiennyt että pitää olla raskaana tai äiti, jotta voi tilata Vauva-lehteä. Myyjä sitten pahoitteli kovasti ja alkoi kaupata jollekin sukulaislapselle tms kirjoja, mutta olin jo niin hermona että sanoin ettei voisi vähempää kiinnostaa. Eihän hän mitään pahaa tietenkään tarkoittanut kysymyksillään, mutta onnistui iskemään arkaan paikkaan.

  VastaaPoista
 4. Hiljattain mulle soitti Vauva-lehden kauppaaja. Oli tilaus päättynyt ja tarjosi uutta jaksoa. Sanoin että ei kiitos, johon myyjä tarjosi jotain perhelehteä tms. Sanoin että meillä on nuo tuommoset lehdet vaihtunut lapsettomien yhdistyksen Simpukka-lehteen. Meni myyjä vähän hämilleen, mutta asiallisesti saatiin puhelu päätökseen. Jos olisi jatkanut tyrkyttämistä, niin olisi täältäkin täyslaidallinen tullut!

  VastaaPoista
 5. Meille tuli joskus vuosia sitten hetken aikaa Vauva-lehti jollain määräaikaisella tosi halvalla tilauksella, ihan vain huvin vuoksi, silloin elelin kai vielä jonkunsortin vauvakuumetta, en lapsettomuutta. Tilauksen jälkeen soiteltiinkin sitten jos vaikka mistä. Ärsyttävin oli Lasten kirjakerho, josta puhelu alkoi ylipirtsakalla "Minkäs ikäisiä ne teidän palleroiset nyt onkaan?" kysymyksellä. Tokaisin, ettei meillä ole palleroisia sen kummemmin kuin lapsiakaan.

  VastaaPoista
 6. Ainoa, mistä keksin heidän saaneen tietoni/profiilini, on se masennuksen hetkellä raskaustestin kyljessä olleen vauva-lehden ilmaisnumeron tilaaminen.

  On ne kärppiä. Ei voi muuta sanoa. Ja kaikesta päätellen voin odottaa tämän seurauksena muitakin puheluita. Tyhmä minä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!