maanantai 20. helmikuuta 2012

50!

Juhlistaakseni 50 lukijan rajan rikkoutumista olen päättänyt järjestää arvonnan!  


Arvonnan voittaja saa kuvassa näkyvän itsetehdyn rannekorun "Sininen uni", joka on tehty solmeilemalla silkkilankaan makeanvedenhelmistä, Swarovskin kristalleista ja hopeoiduista korun osista.  Jos haluat osallistua arvontaan, laita nimesi ja sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään tai vaihtoehtoisesti kirjoita kommenttikenttään nimesi ja lähetä minulle sähköpostia nimeäsi otsikkona käyttäen osoitteeseen onnista@gmail.com. Olen iloinen, jos kerrot ajatuksiasi blogistani kommenteissa ja voit myös esittää toiveita jatkoa ajatellen. Toteutan toiveet - tai olen toteuttamatta. :) 


Arvontaan voit osallistua kahden viikon ajan eli sunnuntaihin 4.3. asti. Voittajan selvittyä ilmoitan blogissa voittajan nimen ja korun postittamiseen tarvittavat tiedot vaihdetaan luottamuksellisesti sähköpostitse.


Onnea arvontaan!

10 kommenttia:

 1. Helmi osallistuu, on niin hyvän näköinen koru ;) eli helmiksi@gmail.com.

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis koru! Osallistun, ja lähetän nyt heti kohta kohta sähköpostitunnisteen itsestäni.

  VastaaPoista
 3. Ja sori, nyt kun luen tarkemmin uudestaan niin en tietnkään onnistunut käyttämään nimeäni sähköpostin viestin aiheena... Toivottavasti silti pääsee mukaan. :)

  Pyysit palautetta blogistasi ja visuaalisesta ilmeestä annan ehdottomasti plussaa. Ulkoasu on siisti, hallittu, monipuolinen ja kaunis. Fonttiinkin on sillä tavalla tottunut ettei sitä lukiessa jää jumiin yksittäisiin kirjaimiin.
  Sisältöön en oikein osaa kantaa; kukin kirjoittaa mistä haluaa, se on oleellisinta. Teksti-ilmaisusikin toimii. Eli en nyt mitään risuja keksi annettavan... "Haittaakse?" ;)

  VastaaPoista
 4. Osallistun. ilkikurimus@gmail.com

  Mitään erikoista palautetta en osaa sanoa, tykkään kirjoituksistasi, blogin ulkoasu on hyvä ja helppo lukea myös kännykällä :)

  -ilkikurimus

  VastaaPoista
 5. Osallistun arvontaa :) ebbuebbu@gmail.com

  Blogissa on selkeä ulkoasu!

  VastaaPoista
 6. Belly: Mä olen hirrrveen, hirrrveen, pahoillani, mutta ei se nyt onnistu.

  Viitsi-vitsi. Tottakai saat osallistua vaikka et nimeäsi käyttänytkään ostikkona. :)

  VastaaPoista
 7. osallistun arvontaan :):) aliisa-99@hotmail.com

  tykkäään blogisi ulkoasusta koska se on selkeä!

  VastaaPoista
 8. Jei, arvontaa ja ehdin vielä mukaankin! :) Kaunis koru. Osoite on odotusta(at)gmail.com.

  Tykkään sun blogissa erityisesti noista toimintojutuista, pääsee näppärästi kommentoimaan tekstiäsi klikkaamalla. Joskin toi ei näin-valinta on siitä hankala, että en tiedä pitäisikö sanoa "ei näin" itse tekstille (että se on huonosti kirjoitettu tai typerästä aiheesta, eli käytännössä sitä ei tule koskaan klikattua) vai kommenttina tekstin aiheeseen (tähänkään en ole keksinyt milloin käyttäisin kyseistä nappia). Tuntuu, että siitä tulee helposti väärinkäsitys, jos käyttää sitä myötätuntonappina silloin kun ei voi "kompata". Saako tästä sepustuksesta taas mitään selvää..

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis koru! Rauhoittavan ja lohduttavan värinen..juuri sellainen sopisi juuri nyt käteeni lohduttava..

  eli osallistun mielelläni tähän arvontaan :) ja ehdottomasti myös seuraamaan blogiasi, odotan innolla vapaapäivää että pääsen lukemaan enemmän, pinta hipaisu kuitenkin toi kuvan kiinnostavasta blogista ja kirjoitustavasta :)

  halinalleko@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!