sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Still here

Viime viikkoina minulla ei ole ollut paljoa sanottavaa. Viikonloppukin meni taas niin nopeasti, että en ole täällä ehtinyt kuin kääntymään. Muistutan vielä, että enää on tämä ilta aikaa osallistua arvontaani. Taidan tehdä nyt niin, että ensi viikon alkupuolella päivitän possun tilanteen ja samalla ilmoitan sitten arvonnan voittajan. Neilikalta huhuilen siis tässä samalla tilannekatsausta.

Tilannekatsaus Kevyt -projektille omasta puolestani on, että paino on taas hieman notkahtanut alaspäin. Ei kuitenkaan niin paljon, että viime viikon takapakki oltaisiin kokonaan otettu takaisin; pudotusta viikon takaisesta 0,2kg. Projektia on onneksi jäljellä vielä neljä viikkoa, ja painotavoitteeseeni on 1,2kg. Uskon vakaasti saavuttavana oman tavoitteeni. Tästä on siis hyvä jatkaa. Liikkunut olen taas, kun remontin saimme valmiiksi ja tanssitunnitkin alkoivat taas. Lisäksi ilmoittauduin tällä je ensi viikolla kahteen puolentoistatunnin lumikenkäilyretkeen, jonka työpaikkamme tarjoaa. Se onkin tosi tehokasta liikuntaa ja tosi kivaakin! Oletteko koskaan kokeilleet?

Tänään alkoi taas kuukautiset. Jälleen olemme yhtä kiertoa lähempänä hoitoa. Lupa oli soittaa Naistenklinikalle, kun huhtikuun menkat alkavat. Mitäs sitten, jos seuraava kierto tämän kierron tapaan kestää vain 27 päivää? Silloin seuraavat menkat alkavat maaliskuun puolella 30. päivä, joka on lauantai. Soitan silti. Ei kai se voi olla niin tarkkaa? Toisaalta voisin valmistautua siihen mielessäni, että meidän vuoro ei välttämättä ole vielä. En haluaisi valmistautua, mutta ehkä pettymyt ei ole niin suuri jos joudumme odottamaan vielä hetken.

Pidimme tämän kierron taukoa yrittämisestä. En mittaillut lämpöjä, en tehnyt ovistestejä. Stressi ehkä väheni, mutta ei se meidän seksielämää kovin merkittävästi herätellyt. Kummallakin on paljon mielessä. Ehkä se tästä.. Nyt pitäisi päättää laitammeko vielä tähän mahdollisesti ja toivottavasti viimeiseen luomukiertoon kovinkin paljon efforttia vaiko annammeko asioiden mennä omalla painollaan. Täytyy keskustella asiasta miehenkin kanssa alkuviikosta.

Olipahan sitä asiaa nyt kuitenkin muutaman kappaleen verran. Osallistukaa arvontaan, ohjeet löydät oikeasta palkista. :)

3 kommenttia:

 1. Joo, ehdottomasti kannattaa soittaa, vaikka jo kuun lopulla alkaisivat seuraavat menkat. Luulisi, että niin siellä on tarkoitettu eikä sentään huhtikuun loppuun asti tarviis odotella. Tai ainahan sitä voi ainakin kysyä. Eihän sen nyt luulisi olevan paristä päivästä kiinni. :)

  VastaaPoista
 2. Tottakai soitat jos näin käy, ei kai se voi olla niin tarkkaa <3

  VastaaPoista
 3. Heippa ja pahoittelut hiljaiselosta! Oltiin lomailemassa ja poissa netin ääreltä :) Tosiaan paino on nyt pysynyt samoissa lukemissa ja taisi olla tästä projektista apua minun kohdallani. Viiden kilon pudotus ja kaivattu plussa! Plussaviivat ovat vahvistuneet, mutta uskon vasta kun näen.

  T. Varoivaisesti onnellinen pelonsekaisintuntein odottava Neilikka

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!