tiistai 20. maaliskuuta 2012

O-ovis, where art thou?

Sovimme mieheni kanssa, että tsemppaisimme tähän kiertoon. Olen siis taas mittaillut lämpöjäni ja tikutellut ovista. Nyt mennään kiertopäivässä 16 ja tikut näyttää tyhjää. Lämmötkin heittelee, joten niistäkään ei sen kummenpia apuja saa tähän.

Vaihtoehtoja on 3.

 1. Ovis tapahtui jo tikuttelun aloittamisen aikoihin, viiva oli silloin melko vahva ja vahvin tähän mennessä. Lämmötkin teki jonkinlaisen dipin silloin. Jotakin tuntemuksia oli myös niihin aikoihin mahan pohjassa. Ovispäiväksi olisi siinä tapauksessa tullut kp ~11.-> Kierto olisi superlyhyt minulle ~25 päivää ja menkat alkaisivat selvästi maaliskuun puolella. Muutamasta linkitettyyn kirjoitukseen tulleesta kommentista huolimatta olen silti hieman huolissani, jos menkat kovin pikaisesti alkavat. 
 2. En ovuloi ollenkaan tässä kuussa. 
 3. Ovis on vasta tulossa. 
Clomien avulla ovis osui kaikesta päätelleen tosi nätisti kiertopäiville 15 ja 16. Nyt en saa sitä ollenkaan kiinni. Tänäkin aamuna tikkuun ei tullut edes hailakkaa viivaa. Olisinko kuitenkin sen missannut. Olen luullut ovuloivani jatkuvasti aika myöhään kierroissa. 

Oli miten tahansa, aika kuluu ja kohta on jo pitkään odotettu huhtikuu. Töitä on tehty ja ruuhkahuippuja on ehkä saatu hieman tasoiteltua. Mutta silti monta juttua on vielä työn alla. Tsemppiä minulle vaan. Eli ei siis auta, takaisin hommiin, nainen!

2 kommenttia:

 1. Heips!
  Tsemppiä kovasti teille yritykseen.

  Itselläni oli ovis (en tikutellut mutta pidin kalenteria pupuilusta ja ultrassa hedelmöityspäivä vahvistui myöhemmin) muistaakseni joskus kiertopäivänä 6 tai 7 tai jotain muuta ihan kummallista! Mulla on menkat olleet säännölliset ja kuukautiset tosi niukat mutta että kiertopäivä 7 ?!?

  Sanon vaan siksi että tiedän yhden toisenkin tyypin jolla sama tilanne. Yrittivät lasta aika pitkään kunnes selvisi että nainen tosiaan ovuloi heti kuukautisten jälkeen vaikka kierto olikin muutoin normaali.

  No mutta ei muuta kuin aurinkoisia päiviä ja toivottavasti tärppää pian!

  s

  VastaaPoista
 2. Sait multa tunnustuksen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!