tiistai 6. maaliskuuta 2012

Just lookin'

Laiska päivä. Lounastauon käytin netin selailuun ruokaillessani ja se tuntuu nyt vain jatkuvan. Kunhan haaveilen ja selailen.

Löysin ihan uudenlaisen ratkaisun lastenhuoneeseen, joka minun oli pakko tulla kirjaamaan tänne ylös, ihan vaan muistiin itseäni varten. Oletteko te koskaan törmänneet tällaiseen ratkaisuun?

Kuvat www.satuhuone.com



Näyttää ihan tavalliselta lastenhuoneelta, mutta tuo sänkyratkaisu on aika nerokas. Palat on irrotettavissa ja muokattavissa lapsen kasvaessa, jolloin pinnasänky-lipastosetistä muuntautuu täysikokoinen sänky, yö- ja työpöytä. Lisävarusteina tähän pinnasängystä lastenhuone -settiin on hoitotaso ja patja sekä sängyn alaosaan vetolaatikkoon vierassänkyoptio.



Näiden valmistaja on espanjalainen Alondra Infantil

Värejä ja malleja oli tarjolla tosi paljon ja ne oli vielä muokattavissakin, ainakin tähän settiin. Sarjaan kuului myös nuo kuvassa näkyvät kaapit, hyllyt ja tuo ihana leikkikokoisen ihmisen pöytäsetti tuossa keskellä. Onhan tuo kerta hankintana kallis, mutta kestävän kehityksen periaatteista pitävänä voisin hyvinkin harkita tällaista settiä, jos ja kun sen aika on.

Mitä tykkäätte? Onko kenelläkään kokemuksia kyseisen valmistajan huonekaluista?

(Satuhuoneella oli muuten yksi setti alennuksessa, jos joku jo hieman pidemmällä olevista olisi kiinnostunut:

http://www.satuhuone.com/shre_baby_fi/shre-baby-furniture/convertible-cots-bedrooms/cuna-conver-k421c.html/ )

Ihania haaveita, mutta nyt back to reality eli nyt reippaasti takaisin töihin!

2 kommenttia:

  1. Ei ole kokemuksia mutta toi oli kyllä hyvä vinkki, rakastuin ihan täysin tuohon sänkyratkaisuun!

    Mia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!