torstai 8. maaliskuuta 2012

Rajapyykki!

Huikeaa! Kävin kaikki kevyt-projektilaisten blogit läpi ja lueskelin juttuja. Laskin samalla kokonaispudotuksen projektissa. Hurjaa, hurjaa! Huikeita onnistumisia, lomia, hoitoja, takapakkeja, flunssaa ja tauteja, hemmotteluja ja kaikkea muuta, mitä elämässä vastaan tulee. Kaikesta tästä huolimatta, olemme pudottaneet painoa nyt yli 50 kiloa! Ihan huimaa! Kokonaispudotus alusta lähtien on 51,9 kiloa. Se on yhden pienen aikuisen ihmisen verran. Lisäksi olemme saaneet kaksi uutta positiivista uutista, lämpimät onnittelut Neilikka ja Ellu!

Olen todella ylpeä meistä. Muutama viikko on vielä matkaa jäljellä. Kolme kokonaista viikkoa. Aurinko paistaa ja ulkoilukelit alkavat olla parhaimmillaan - kunhan kaikki vaan varotaan tuota liukkautta! Elämä on aikasta mukavaa!

4 kommenttia:

  1. Onnittelut pudottaneille! :)

    Minun pudotukset (tai siis plussat) eivät tässä taida olla, en ole näet päivittänyt tilannettani moneen viikkoon.

    VastaaPoista
  2. Otin sinulta ne tiedot, jotka olit laittanut. Päivitä taas, jos vain siltä tuntuu. Tarkoitus oli lisätä hyvää oloa keventämällä, toivottavasti myös sinulle on tullut sitä projektin aikana lisää. Tsemppiä vaan! :)

    VastaaPoista
  3. Okei, ihmettelin vain, että mulla edelleen tammikuun lopussa laitettu paino viimeisin merkintä :)
    Mutta tiedot on nyt päivitetty, täytynee ihmetellä ja selitellä tätä painonkehitystä joskus tuolla omassa blogissa, sen verran tää jumitus/nousu kummastuttaa :)
    Tsemppiä myös sinne <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!