keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Normaalia

KP 4. Näin se taas on uusi kierto saatu alkuun. Viikonloppuna on rentouduttu ja vietetty laatuaikaa ystävän ja miehen kanssa. Ystävä on ensimmäinen, jolle olen tästä blogista kertonut, terve vaan K, jos tätä luet.. :) Täytyy tuumata, jos jossakin vaiheessa miehellekin kerron. Jää nähtäväksi.

Joka tapauksessa, täällä suunnalla ei ole mitään uutta. Uusi kierto, menkat vielä jatkunee parin tai muutaman päivän ajan. Sitten voisi taas alkaa virittäytymään oikeaan tunnelmaan. Omissa ajatuksissa en vaan hirveästi laske todennäköisyyksiä luomuraskautumiselle. Tottakai sitä toivoo, ettei tarvitsisi petrimaljalle asti mennä, mutta en vain pidä sitä järin todennäköisenä. Toinen clomikierto on käynnissä, joten yrittää täytyy - ei haluta popsia lääkkeitä ihan huvin vuoksi.. Aloitan taas ~viikon päästä sitten tikuttelun lopuilla ovistesteillä - kaksi kertaa päivässä.

Odottavan aika tuntuu pitkältä. Vasta ensi viikolla minulla on soittoaika labrakokeista ja vielä on kaksi ja puoli viikkoa siihen ensimmäiseen yhteislääkäriaikaan Naistenklinikalla. Aika niitä odotellessä tuntuu kulkevan aika hitaasti. Onneksi oli tuo ystävän vierailu ja tulevana viikonloppuna tulee vanhempani kylään. Muuten aika mataa normaaliin marraskuiseen tapaan. Väsyttää ja paljon tulee vietettyä aikaa sohvan nurkassa. Yritän viimeistellä viime vuonna aloitettua villapaitaa miehelleni. Enää yksi hiha ja koostaminen on tekemättä - ehkä saan sen täksi jouluksi valmiiksi...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!