lauantai 12. marraskuuta 2011

Eipä olla

Aamulämmön tippuminen hieman eilisen huippulukemista viritti minut jo kivasti epäonnistumisen tunnelmaan. Tyhjä ikkuna testissä ei enää tänään tullut uutisena. Taas saan kääntää ajatukset seuraavaan kiertoon. Ei tullut Jackpottia, jakaja pelasi varmaan merkityllä pakalla. Prkl!

Well, well, well! Eipä kai tässä, lähtisi suunnittelemaan ihanalle kylään tulevalle ystävälle illallista, haen jotakin hyvää viiniä kaupasta ja rentoudun. Toivottavasti muilla jännääjilla on suotuisammat tuulet..

5 kommenttia:

  1. No voihan persusta :( jakajalla on menny kyllä ny kortit ihan sekasi! Parempi olis korjata virheensä ens kierrossa, koska täällä on monta puolustajaa antamassa sille selkään jos ei tottele ;)

    VastaaPoista
  2. No höh :/ On tää naisen keho ihmeellinen.Liian monimutkainen ja vaikea selkoinen.

    VastaaPoista
  3. Pöh! On ihmeellistä että mulla ainakin raskaustesti onnistuu laukaisemaan menkat kylään muutaman tunnin sisään testin tekemisen jälkeen.. Joku on bluffannut ihan selvästi pelissä, perkele. Ei ole kivaa tuntea tulleensa taas huijatuksi! <3

    VastaaPoista
  4. Höh, ikäviä uutisia! :( Toivottavasti sait kuitenkin sitten rentoutua ja pystyit nauttimaan illasta ystävän seurassaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!