lauantai 26. marraskuuta 2011

Miksi ei näin?

Tein bloggaamisen aluksi kentät, joilla mahdollisten lukijoiden on helppoa ja nopeaa sympatiseerata, tykätä tai olla tykkäämättä kirjoituksistani. Hassua on se, että aika monissa kirjoituksissani on yksi henkilö laittanut kohtaan "Ei näin!" täpän, mutta nyt en muista yhtäkään negatiivista kommenttia. (Okei, pointti oli se nopea kommentointi.) Luultavasti henkilöitä, jotka eivät kaikista teksteistäni tykkää, on toki useita. Eihän meidän kaikkien tarvitsekaan olla samasta puusta veistettyjä. :)

En ole aiemmin siihen niin kiinnittänyt huomiota, mutta satuin huomaamaan että ovulaatioiloittelustani oli joku ollut tykkäämättä. Toki ymmärrän, jos jollakin toisella ongelma on juuri ovulaatiossa ja tekstini oli ehkä kuin olisi nyrkillä lyönyt päin näköä, siitä pahoittelen. Olin vain niin iloinen siitä, että siitä asiasta minun ei tarvitse huolehtia, että tänne oli pakko asiasta kirjoittaa.

En missään nimessä aio poistaa nopean kommentoinnin mahdollisuutta, mutta olisi kiva kuulla kuitenkin, miksi joku on tekstieni kanssa eri mieltä. Niistä voisi kehkeytyä mielenkiintoisia keskusteluita, kunhan pysytään kuitenkin asialinjalla. Joillakin keskustelupalstoilla viljelty "äitiskin oli" kommentointi ei minua kiinnosta. Avaa siis rohkeasti sanainen arkkusi ja kerro vähän lisää, jos tekstini oli kuin olisin sylkenyt sun sipuleihin.


2 kommenttia:

  1. Ehkä joku haluaa vaan tehdä kiusaa, niin kuin tuntuu yleistä olevan täällä blogimaailmassa, että anonyymeillä on kovasti negatiivista asiaa kun ei tarvitse kasvojaan paljastaa. En jotenkin ymmärrä miksi joku laittaisi sinun iloitteluusi täpin "ei näin". Tai voisi edes kommentoida jos joku vaivaa. Ainakin itse toivoisin sitä jos kusen päin jonkun näköä. Vaikka itse en ole ovista bongannut kahteen kiertoon niin ei se minua ainakaan vaivaa jos muilla onnistuu :D

    VastaaPoista
  2. (Olin ihan varma, että tähän tekstiini tulee oikea "Ei näin!" täppien ruuhka. Hihittelee itsekseen..)

    Mutta oikeasti, kieltämättä olisi kiva kuulla myös sitä negatiivista palautetta teksteihin, ehkä sitä jatkossa osaisi olla hienovaraisempi. Tarkoituksellisesti en teksteilläni halua ketään loukata.

    Aonyyminä on niin helppo huudella, toisaalta se likaa anojen maineen, on ollut hyviäkin anoja kommentoijia.

    Toisaalta osaisinko edes olla hienovaraisempi ja tahdikkaampi? Kaikkia ei vaan voi miellyttää. Tämä blogi on edelleen minun itseni kirjoittama, henkilökohtainen, itsekäs paikkani purkaa se kaikki ikävä tähän lapsettomuuteen liittyen. Se on helpottanut minun oloani ja sitä myötä varmasti kaikkien muidenkin ympärilläni olevien ihmisten oloa. Kiitokset kaikille teille, jotka olette tukeneet ja jakaneet ajatuksianne kanssani. Ette usko, kuinka paljon parempi olo minulla on kuin puoli vuotta sitten. Ja anteeksi samanaikaisesti, te olette se joka kaiken sen narinan ottaa vastaan.

    Kiitos ja anteeksi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!