maanantai 7. tammikuuta 2013

Taas lähtee

Hei vaan kaikille hei!

Joulukuun ja loppuvuoden masennuksesta on pikkuhiljaa noustu kohti uuttaa pirteämpää ilmettä. Ilmeen piristyminen on näkynyt niin liikkumisessa ja sen lisääntyneessä määrässä, niin omassa ulkoisessa habituksessa kuin tämän blogin ulkoasussakin. Eilen illalla alkoivat menkat (jippii) juuri sopivasti, koska tänään päättyi klinikan joulutauko. Aloitin saman tien eilen illalla Progynovalla ja sillä mennään nyt 6mg päivässä ensi viikon perjantaille asti ainakin, jolloin ultrassa tarkastetaan tilanne. PASiin olisi siis tarkoitus päästä muutaman viikon päästä.

Olemme tehneet miehen kanssa vakaan päätöksen, että tänä vuonna onnistaa. Piste. Tottakai on huomioitava se, että me emme ole koneita. Vuoden lopussa se alkoi unohtumaan ja pettymyksen käsittelylle ei annettu riittävästi aikaa. Mutta nythän me lähdetään siitä, että tämä seuraava onnistuu.

Joulukuussa velloin itsesäälissä useampanakin iltana. Samalla tuhosin suklaata, jääkaapissa olleita herkkujuustoja että useita pullollisia kuohu- ja punaviiniä. Tapansa kullakin, mutta tämä nollaaminen on tehnyt minulle selkeästi hyvää. Olen saanut jälleen takaisin luottamuksen tulevaisuuteen ja nyt täytyy vain huolehtia siitä, että jatkossa tuo luottamus ei joudu pettymyksien tulilinjalle.

Kaikki asiat selviää, tavalla tai toisella!

5 kommenttia:

 1. Hyvä asenne! Ja kuule juuri tämä saattaa hyvinkin olla SE kerta :)
  Toivon teille erinomaisen onnellista ja onnistunutta uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä alkaneeseen vuoteen! Mä uskon kovasti että tuolla asenteella voi olla paljonkin vaikutusta onnistumisen suhteen! Omassa plussakierrossanihan hoin joka päivä peilin edessä että nyt minä tulen raskaaksi :D

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että olet löytänyt sen hyvän fiiliksen ja positiivisen tsempin! Keinonsa kullakin ja tärkeää, että keinosi tekivät juuri sen lopputuloksen kuin mitä haitkin. Kyllähän suklaassa ja punaviinissä on paljon hyviä ainesosia : )
  Kaikkea hyvää tälle vuodelle : ) !!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun olit käynyt kommentoimassa blogiini; mukavaa että vielä tauonkin jälkeen muistetaan. :)
  Sinullakin hieman enemmän hiljaiseloa tällä suunnalla ja syvännettä loppuvuodesta, mutta nyt sitten häntä pystyyn. Tykkään toteamuksestasi että 'tänä vuonna se vauva tulee' ja piste!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!