maanantai 14. tammikuuta 2013

Pöh

Työskentelen kotitoimistosta käsin tämän päivän vielä vaivaavan mahataudin (toivottavasti) loppulaulujen vuoksi. Työkoneraksuttaa hitaasti vieressä hommiaan ja samalla on ihan hyvä selailla kotikoneella hmm.. Kaikenlaista.

Edelliseen postaukseeni viitaten olen nyt tänään selaillut kaikkea ihanaa pienelle. Olen löytänyt ihan uusia kauppoja, joista voisin kuvitella ostavani lastenvaatteita juuri meidän vauvalle. Olen käynyt lukemassa äitien kirjoittamia arvioita hyvistä ja laadukkaista vaatteista keskustelupalstoilla ja miettinyt, millälailla haluaisin juuri oman lapseni pukea. Värejä ja kuvioita, mukavuutta ja riemua, niitä minun lastenvaatekoppani olisi täynnä.

Kuitenkin vastaan piti tulla tämä (H&M):Jonka jälkeen en voinut kuin ajatella: "Tekeeköhän ne sellaisia bodyja, jossa lukee Mum+Dad(+Doctor and all the other staff)=Me". Taitaa bodyssa mitta loppua kesken. ;)
7 kommenttia:

 1. Pitäisikin ehdottaa että tekisivät myös kuvailemiasi bodyja. :) Kysyntää varmasti olisi!

  VastaaPoista
 2. LOL! Entäs nää Made with love -bodyt? Vaihdetaan niihin tekstiksi Made with Clomid.

  VastaaPoista
 3. Made with IVF! Hah! :D Jos joskus onnistun raskautumaan, varmaan teetän jossain tuon tyyppisen bodyn ;D

  VastaaPoista
 4. Heh. :D Me saatiin yhdeltä sukulaiselta tytölle paita, jossa juurikin luki tuommoinen äiti + isä = minä -teksti ja mietin mielessäni, että niin... + clomifen.

  VastaaPoista
 5. Made with IVF tai Clomid olisi ihan loistava. PItäisikö laittaa bisness pystyyn. Tekstejä olisi vaikka kuinka paljon.. ;)

  Ja netin pikahaulla, ei muuten löytynyt yhtään niin paljon Infertility T-paitoja tai IVF-bodeja kuin "Please don't touch my belly" tai Toukokuun vauva tyyppisiä vaatteita. Erikoista, eikös?

  Pari hauskaa kyllä löysin täältä: http://www.cafepress.com/+ttc+t-shirts

  VastaaPoista
 6. Hahaa! TTC for over a year and all I got was this lousy t-shirt! Sen voisin ottaa. Ja toivottavasti jonain päivänä My doctor knocked me up... (Vaikka käy se mieskin :P) Toi Made with IVF oli kans hyvä, se sitten lopputuotokselle, oman Finally-paidan kanssa pidettäväksi.

  VastaaPoista
 7. Ei kun vaan ehdottamaan vaikka Simpukkaan markkinoitaviksi :-) Kuulemma luovutetut siittiöt saattavat olla esim. Tanskasta, joten miten olis "Mum + some random guy in Denmark = me". Mä voisin kyllä jo nyt pitää tuollaista "Please don't touch my belly"-paitaa, ehkä muokkaisin sen "Please don't look at my belly, it's just fat"-paidaksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!