sunnuntai 20. tammikuuta 2013

PASia kohti

Perjantaina oli ultra. Lääkäri aloitti ensimmäisenä kertomalla, että he olivat klinikalla vahvasti olleet sitä mieltä, että edellisen kerran olisi pitänyt jo onnistua. Oli ollut niin hyvä oloinen alkio. Jotenkin minulle tulee näistä pienistä asioista hyvä mieli. Pienistä kannustavista sanoista.

Seuraavaksi ultrattiin, kaikki näytti ihan hyvältä, ja vaikka olin ollut hieman huolissani Progynovan imeytymisestä vatsatautini vuoksi. Limakalvo oli kasvanut ihan hyvän kokoiseksi (8,3mm) ja oli rakenteeltaankin hyvä. PAS sovittiin siis ensi viikon torstaille klo 13 ja Lutinuksen Lugesteronin saan aloittaa maanantai-iltana samalla annostuksella kuin aikaisemminkin (3 aamulla, 3 illalla).

Lääkäri halusi myös varmistaa menemmekö edelleen yhdellä alkiolla, ja koska mieheni on ollut vastahakoinen kahden alkion siirtoon, menemme edelleen yhdellä. Asiaanhan voidaan palata sitten myöhemmin, jos se on tarpeen ja kun mieskin on paikalla asiasta kuulemassa faktoja.

Lopuksi katsoin lääkäriä silmiin hymyillen ja sanoin "Nyt tehdään meille vauva!" Lääkäriäkin nauratti, ja sanoi vaan että kyllähän se hänelle passaa.

Koko käynnistä jäi hyvä mieli, taistelutahto on korkealla ja usko onnistumiseen on korkealla.

Toim. huom. Ei Lutinuksen, Lugesteronin...

2 kommenttia:

 1. Pidetään peukut pystyssä! Ihanaa, että sinulla on usko ja toivo jäljellä :) Toivotaan niiden kantavan positiiviseen testitulokseen <3 Ihmettelin tuota Lutinuksen annostusta, sinulla menee siis yhteensä kuusi päivässä? Minulla on aina tainnut olla yksi aamulla, yksi päivällä ja yksi illalla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juurikin näin, että Lutinusta laitettiin 3 kertaa päivässä 1 kpl (joka on aikamoisen kokoinen kapseli ja aikamoista töhnää) ja tällä kertaa käytettävää Lugesteronia (joka on sellaisia pieniä palluroita) laitetaan 3 kpl aamuin ja illoin. Lugesteron on minun mielestäni kivampi, vaikka siihen ei olekaan asetinta, niinkuin on Lutinukseen. Se sotkee vähemmän minun mielestäni.

   Kuka helkkari näistä lääkkeistä pystyy pitämään kirjaa?!? :)

   Kiitos Naley tsempeistä ja kovasti onnea sinulle! Toivon todella, että teillä onnistaa nyt!

   Poista

Kiitos kommentistasi!