sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Haaste

Kiitos haasteesta Sally!

Säännöt:
1. Kiitä haastajaasi ja linkkaa hänet postaukseesi
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 uutta kysymystä
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät

Sallyn 11 kysymystä haastetuille:

 1. Jos saisit valita minkä vaan taidon, minkä haluisit (esim. pianon soittaminen, lentäminen tai ruuan laittaminen)? Haluaisin osata vaikka kuinka montaa taitoa, mutta sanotaan nyt vaikka seinäkiipeily. Se olisi aika makea taito. 
 2. Lapsuuden unelma-ammatit? Lapsena halusin olla lastentarhan opettaja tai opettaja. Nuorena nuorisotyönohjaaja. Vuoden koulunkäyntiavustajan pestin jälkeen lähdin kuitenkin lukemaan kansainvälistä taloutta. Niin se elämä heittelee.. ;)
 3. Jos saisit olla päivän joku toinen henkilö, kuka olisit? Miksi? Haluaisin olla yhden päivän ajan Nelson Mandela ja nähdä toisenlaisen todellisuuden. Ja samalla saisin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja kokeilla miltä tuntuu olla mies.
 4. Kallein hankintasi viimeisen puolen vuoden aikana? Jos IVF-hoitoja ja niiden lääkkeitä ei tässä lasketa, on kallein hankintani materiaalisista sykemittari ja ei-materiaalisista 4 hotelliyötä ensi keväälle Roomasta. 
 5. Löytyykö kaapistasi vaate, jota et käytä mutta jota et myöskään halua heittää pois? Miksi säilytät sitä? Hääpuku on vaate, jota en suunnitellut käyttäväni toiste, mutta josta en aio luopua. Se on konkreettinen muisto ihanasta päivästä, josta en saisi sen mukaista arvoa myydessäni sen. Muilta osin olen pyrkinyt vaatekaappiani karsimaan aika-ajoin.  
 6. Elätkö unelmaasi vai unelmoitko elämääsi? Perustele. Aika-ajoin juutun haaveilemaan toisenlaisesta elämästä. Voisin kuvitella elämän seikkaillen maailmalla, mutta realiteetit on kuitenkin sellaiset, että jostakin se leipä on pöytään saatava. Materialisti ei voi niin vain lähteä. Niin se vain on. Niiltä osin elän unelmaani, että olen löytänyt minulle maailman parhaan miehen, jonka kanssa eläminen on todella hienoa täällä tai tuolla. Arki on mukavaa ja tarjoaa paljon hienoja hetkiä itsessään. 
 7. Oletko urbaani city ihminen vai nautitko maaseudun rauhasta? Olen asunut maalla, ja en pidä siitä erityisesti. Urbaani on hieman liioitteleva sana minusta, mutta pidän siitä, että palvelut ja harrastukset on lähellä ja elo on kuitenkin rauhallista. Ota nyt sitten siitä selvää. 
 8. Minkä asian muuttaisit maailmassa? Miksi? Missimäinen vastaus: maailmanrauha.. Ehkäpä soisin maailmassa olevan enemmän suvaitsevaisuutta erilaisuutta kohtaan. Mikä oikeus kenelläkään ihmisellä on sanoa, mikä on oikea tapa elää tai olla? 
 9. Musta vai valkoinen? Musta
 10. Oletko joskus tehnyt jotakin sellaista, mitä uskot katuvasti lopun elämääsi? En ole ainakaan vielä tehnyt, ja toivon, että sellaista ei tule tehtyäkään. 
 11. Mikä kuva kuvastaa olotilaasi parhaiten juuri nyt? Lisää alle ja perustele. Olen juuri tullut uimasta. Olotilani on puhdas ja rentoutunut. ;) Kuva täältä
Minun kysymykseni haastetuille:
 1. Mikä on ollut mieluisinta bloggaamisessa? Voisitko kuvitella jatkavasi bloggaamista vielä 5:n vuoden päästä?
 2. Jos tekisit työksesi jotakin ihan muuta kuin nyt, mitä se olisi ja miksi?
 3. Missä olet oikein hyvä? Missä haluaisit olla oikein hyvä?
 4. Kenet haluaisit tavata oikeassa elämässä ja miksi? Mitä tekisit hänen kanssaan?
 5. Mikä on paras kirja, jonka olet koskaan lukenut?
 6. Mikä on paras elokuva tai TV-sarja, jonka olet koskaan nähnyt?
 7. Nautitko pelaamisesta? Jos nautit, mikä on lempipelisi?
 8. Mikä on ollut hienoin paikka tai maa, jossa olet käynyt?
 9. Kuvaa täydellinen päivä. Kuinka ja missä sen viettäisit ja kenen kanssa?
 10. Millaisen vaikutuksen luulet antavasi itsestäsi muille ihmisille? Millaisen vaikutuksen haluaisit antaa?
 11. Linkitä tähän vielä päätteeksi musiikkikappale tai video, joka on tehnyt sinuun viimeksi suuren vaikutuksen.
Haastamani bloggaajat olen valinnut uusimpien lukijoideni joukosta, vaikka monet heistä ovatkin jo pitkäaikaisia tuttuja blogimaailmasta:

Lumi  - Meille oma pienokainen?
Blueberry - Blueberry Baby
Miilosa - Enkelini, esikoiseni, ainoani
Jubu - Juttukupla
Ariella - Minun vuoroni?
Maija Dahlia - Varpajaisia odotellessa
*Tähdenlento* - Onnentäyttymystä odotellessa
Susku - Otteita matkan varrelta
Maria - The baby making diary
FC - Parisuhdepalaveri
OA - Odottavan aika

Ja kuten ennenkin olen toiminut haasteiden kanssa, en aio vinkata haastetuille antamastani haasteesta - näin jokainen sen saaja voi myös halutessaan sen skipata, jos ei halua siihen vastata. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!