perjantai 5. lokakuuta 2012

Paikoillanne, valmiit

Nyt se taas lähtee. Menkat alkoivat hiljalleen eilen ja toden teolla tänään. Tänään alkaa myös tablettilääkitys (muistaakseni nimeltään Anastrozol 1mg) ja huomenna Gonal-F piikitys 150IU. Ensi viikolle on varattu vielä yksi akupunkiokäynti ja ultrassa follien kehittymisen käyn tarkastuttamassa keskiviikkona. Keskiviikkona varaan vielä lisää akupunktiokäyntejä, kun tiedän lisää hoitojen aikataulusta.

En tiedä, onko kiinalaissta lääketieteestä hyötyä itse hoitoihin. Kuitenkin joka kerta, kun lähden hoidosta, hymyilen. Olen hyvin tyytyväinen päätöksestäni lähteä hakemaan tukea perinteisten länsimaisten hoitojen ulkopuolelta. Akupunktio ei satu kuin joskus vähän kun piikkiä laitetaan, se välillä kihelmöi ja välillä ei tunnu miltään. Moksaus, jossa akupunkiotpisteitä lämmitetään tuntuu suurimman osan aikaa ihanalta. Välillä, kun jokin herkässä paikassa oleva piste kuumenee, tuntuu poltetta, mutta muuten se tuntuu todella mukavalta.

Olen päässyt myös liikkumisen makuun taas flunssan jälkeen. Kävin toissapäivänä pelaamassa sählyä ja eilen tanssimassa. Tuntui todella hyvälle päästä taas liikkeelle. Viikonloppuna pyrin käymään myös uimassa. Viimeisesta uinnista on jo puolitoista viikkoa ja minulla on melkein vieroitusoireita. Ihanaa on päästä taas altaaseen.

Miehelläni on työntäyteisen jakson keskellä harvinainen viikonloppuvapaa. Suunnittelimme hieman, että käymme ulkona syömässä. Ihanaa on lähteä treffeille. Olla vaan yhdessä ja viettää mukava ilta. On toki mahdollista, että hän on aivan väsynyt tänään. Mutta ilta se on huomennakin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!