tiistai 23. lokakuuta 2012

Ajatukset kohti siirtoa

Sain joululahjaksi mieheltäni kasvohoidon. Olen jemmannut hoitoa hetkeen, jolloin hemmottelu tulee tarpeeseen. Lahjakortin käyttöaika alkoi lähestymään loppuaan, ja varasin ajan hoitoon jo lauantaina. Enpä lauantaina vielä tiennyt kuinka tarpeeseen hemmottelu tänään tulikaan.

Pettymys aamun tuloksista vaivasi koko aamupäivän. Hoitopöydälle asetuttuani yhden aikaan, ja ensimmäisen aineen vaikutusajan alettua ja rentoutusmusiikin soidessa aloin miettimään: jos annan pettymyksen tunteiden vallata ja myllätä kehossani voi se mahdollisesti haitata huomenna tai ylihuomenna tehtävää siirtoa.

Siinä pöydällä maatessani päätin, että jätän ne pettymyksen tunteet sinne ja alan keskittymään henkisesti siirtoon. Tälläkin hetkellä makaan sohvalla lämmitetty kaurapussi vatsan päällä ja katselen eilistä maajussia.

Aion olla onnellinen siitä mitä me saatiin, ja helliä kehoani niin kuin vaan voin. Haluan, että kehossani on positiivisia kaikuja, eikä pettymyksen aiheuttamaa torjuntaa. Tervetuloa siis täydellinen pikkuinen - olet harvinainen ja sitä myötä aina vaan arvokkaampi.

1 kommentti:

  1. Hyvin sanottu tossa lopussa! Ja uskotaan että ne neljä alkiota riittää enemmän kuin hyvin. Tsemppiä ja halaus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!