torstai 18. elokuuta 2011

Piinapäivitys vol. 1

Kiertoni pituus on vaihdellut 24:stä päivästä 37:n päivään. Tänään on kiertopäivä 26. Keskimääräinen kierron kesto on ollut ~29 päivää. Tottakai toivon, että menkat ei alkaisi ollenkaan. Jos niiden on pakko alkaa, niin saisivat alkaa mahdollisimman pian. Lähdemme ulkomaanmatkalle (hyvin lämpimään paikkaan) viikon päästä lauantaina ja olisi vähintäänkin mukavaa olla siellä ilman menkkoja. Toisaalta olemme matkalla 2 viikkoa, joten jos menkat alkaisivat piakkoin, niin matkalla voisi olla hyvät olosuhteet edesauttaa nökkösen alkuunsaattamista.

Olen lukenut lukemattomia kertoja netistä eri ihmisten kertomina raskauden ensioireista. Esim.
Toisaalta tiedän, että siskollani oli valemenkat, kun hän odotti ensimmäistään. Hän jatsaa vieläkin puhua niistä muutamasta siideristä, jotka hän joi sinä juhannuksena, kun ei tiennyt olevansa raskaana (Huom! Lapsi menee yläasteelle).

Mahdollisia ensioireita hakemalla hakee, tunnustelee oloja. Olisikohan minulla vähän huono olo, olisihan? Toisaalta noilla edellämainituilla sivuilla on aina joku, joka ei koe mitään. Ystäväni sai juuri vauvan, ja ainoat "oireet" koko aikana olivat kasvava maha ja menkkojen poisjäänti. Toisaalta välillä kuulee urbaaneja legendoja tyypeistä, jotka menevätsairaalaan tutkimuksiin  ja lähtevät kotiin vauva sylissä. What can you do?

Minusta tuntuu aina niin tyhmältä testailla, jos menkat on juuri alkaneet. Minusta tuntuu muutenkin typerältä testailla. Yrittämisen alussa tein testin melkein joka kuukausi. Testaaminen konkretisoi sen "epäonnistumisen" ja nyt en ole vähään aikaan testejä tehnyt. Minulla on kyllä pari Predictorin hyvää testiä kaapissa odottamassa, mutta ei niitä viitsisi lämpimikseenkään käyttää. Kalliitakin vielä.

Testaan vasta ensi viikolla, jos menkat eivät ole alkaneet. KP 29 on sunnuntaina. Jos perjantaina (kp 35), eli matkamme aattona, ei ole mitään kuulunut, teen testin. Juu.

Thumbs up, everybody!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!