maanantai 8. elokuuta 2011

It's a new dawn, it's a new day, it's a new life - and I'm feeling ?

Viikonloppu on vietetty rakkaiden ystävien häissä ja juhlista on turvallisesti eilen palattu kotiin. Tänään mieheni kanssa lähdimme molemmat tienaamaan perheelle elantoa. Aurinko nousi tänäänkin ja minä sängystä auringon mukana.

Häät ovat ihana asia, näissäkin häissä sekä morsian että sulhanen säteilivät onnea ja juhlia vietittiin rentoutuneissa ja iloisissa tunnelmissa. Me lähdimme nukkumaan muuta juhlaväkeä hieman aikaisemmin, mutta väsymys niin eilen kuin tänäänkin on suorastaan käsin kosketeltava. Onneksi nämä olivat nyt kesän viimeiset häät - niitä on kolmet tullut juhlittua - ja nyt voimme keskittyä loman odottamiseen. Kaksi viikkoa neljän viikon lomaan. Kai sen jaksaa, jaksaahan?

Ai niin, ensi viikonloppuna on vielä uuden kummipoikamme ristiäiset. Ylpeät nökkösen vanhemmat kutsuivat meidät juhlapaikkana toimivalle mökille koko viikonlopuksi, mutta nyt tuntuu ainakin siltä, että menemme sinne aikaisintaan lauantaina. Kastelahjakin on vielä hankkimatta. Toki minulla on työn alla toivottu neuletakki nökköselle ja kaikki osaset on valmiit. Höyryttäminen, nappien hankinta, päättely ja kokoaminen on vielä tekemättä. Jotakin muutakin pitää varmasti hankkia ja toisaalta kaiverruksiin pitää varata päivä tai pari. Siinäpä onkin tekemistä tälle viikolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!