torstai 13. syyskuuta 2012

TTC United

Kuukausi sitten väläyttelin ajatusta liikuntaprojektin aloittamisesta. Kiinnostuneita liikuntasivuprojektiin tuli, mutta vaikka minulla ajatus aiheesta on muhinut takaraivossa, niin toteutuksen asteelle en kuitenkaan ole ennen tätä ehtinyt. Nyt haluan kuitenkin polkaista projektin käyntiin aivan toden teolla.

Projektiaikana olkoot kolme kuukautta alkaen tänä lauantaina 15.9. ja päättyen lauantaina 15.12, josta on reilu viikko vielä jouluun. Projektiryhmäläiset ovat:

Pieni Elefantti
Emminkäinen
FatCat
Belly
Maria
Rowan
Suvitar
Helma
Feeniks

Lisäksi:

A
Nieve

Vielä on 2 päivää aikaa lähteä mukaan, jos ajatus kiinnostaa. :) (Niin ja jos kuukausi sitten sanoi tulevansa ja nyt ei olosuhteet annakaan periksi, niin projektiin ei ole pakko osallistua) Projektin nimi on TTC United, joka vastoin kaikkia odotuksia ei tule sanoista "Trying to Conceive" vaan sanoista "The Tsemppi Club". Alla näkyvän projektilogon voi halutessaan laittaa omaan blogiinsa.Olen perustanut HeiaHeia:n projektin nimeä "TTC United" kantavan suljetun ryhmän, johon kutsun mukaan halukkaita sitä mukaa, kun minulle ilmoittautuu (sähköpostiin onnista@gmail.com tai kommenttikentällä). Ryhmäläiset ovat tähän asti mukana bloginimillään, mutta ryhmään voi liittyä myös omalla nimellä. Se tietysti edellyttää sitä, että ryhmän jäsenten välillä on oltava luottamus, eli jos joku mukaan lähtee omalla "siviili"tunnuksellaan, niin sitten siitä ei huudella ja on kohteliasta ilmoittaa, jos jonkun tunnistaa. HeiaHeian-ryhmään liittyminen on joka tapauksessa vapaaehtoista.

Tärkeintä koko projektissa on löytää liikunnasta iloa ja haastaa itsensä liikkumaan enemmän samalla kun kannustaa muita liikkumaan. Jokainen ryhmäläinen liikkuu oman tasonsa ja terveydentilansa huomioiden ja kunnioittaa ja tukee muita tasosta riippumatta.

Jokainen voi halutessaan kirjata itselleen realistisen tavoitteen projektin ajalle. Minulla on tavoitteenani uida 25 kilometria kolmen kuukauden aikana ja käydä lisäksi 10 kertaa sählyssä ja 10 kertaa tanssimassa. Kaikki sen lisäksi tapahtuva liikunta on tietysti plussaa. Uintitavoite on minulle haastava, koska se tarkoittaisin noin 1,8 kilometriä viikossa. Lisäksi hoitojen mahdollisesti aiheuttamat liikuntakatkot voivat sotkea liikuntasuunnitelmia. Tämä on kuitenkin minun liikkumishistoriaani ja tämän hetkistä kuntotasoani ajatellen mahdollinen saavuttaa, joten sillä mennään.

Ajatuksenani oli, että jokaiselle kuulle olisi oma teemansa. Ensimmäisen kuukauden teemana on "Kokeilen jotakin uutta". Syksy on alkanut ja tanssikoulut, kuntoklubit ja kaikki etsivät uusia jäseniä. Toivoisin, että jokainen ryhmäläinen kokeilee itselle jotakin (ihan mitä tahansa) uutta lajia ja raportoi/kertoo siitä tai kuvaa sitä blogissaan haluamallaan tavalla. Luovuus kunniaan raportointia tehdessä!

Toimiiko tämä? Haluatko jotakin muuta, ja jos, niin mitä?

Hei me liikutaan!!! 

17 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta! :) Tsemppiä jokaiselle projektilaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vilkas! :) Osallistua voi myös ulkoprojektilaisena. ;)

   Poista
 2. Juu, täällä yks halukas ilmoitautuu mukaan.

  feeniks20052@gmail.com ja nimimerkillä FatCat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle laitoinkin jo HeiaHeiassa kaverikutsun, saithan sen?

   Poista
 3. Monta tuntia mietin, mutta kyllä, tämä laiskimus ilmoittautuu kanssa mukaan :0) Jos pääsis taas liikunnan makuun laiskan kesän jälkeen...

  Maili: naranjillagirl@rocketmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Onko sinulla tunnarit HeiaHeiassa ja haluatko, että kutsun sinut mukaan ryhmään?

   Poista
  2. Nyt on, nimellä Nieve! Ja kiitos, kutsu vain.

   Poista
 4. Jes, mäkin haluan mukaan! Onko siis pakko liittyä sinne HeiaHeiaan (mulla on siellä jo 2 eri tiliä, en ehkä pysty päivittämään 3:a) vai voiko osallistua pelkästään täällä blogissa? T. A (vuodenodotus@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan! Ei ole pakko, kolme tiliä on jo hieman liikaa.. :) Voit osallistua ihan niin kuin sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä.

   Poista
  2. Eka TTC-suoritukseni on nyt luettavissa blogistani :)

   Poista
 5. Jes! :) Jotain positiivista heti tähänkin päivään :) Ilmoittaudun mukaan tuohon HeiaHeian ryhmään! :) Nimimerkillä Pieni Elefantti (jenna-laine@suomi24.fi)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa hyvältä! Nyt alkaa sitten omalta osalta pähkäily että laittaisikohan sitä jotakin tavotteita ja mikä voisi olla uutuuslajikokeilu... Olet selkeästi nähnyt hieman vaivaa suunnittelussa, Toiveikas. :)
  Mä loin bloginimelläni tilin Heiaheiaan, ja laitoin siellä pyynnön liittyä ryhmään.

  VastaaPoista
 7. Oot kyllä mahtava Toiveikas kun jaksat ideoida ja vetää tälläisenkin projektin!! Iso kiitos!
  Laitoin kanssa HeiaHeiaan pyynnön liittyä ryhmään omalla bloginimellä :)

  VastaaPoista
 8. Itse en taida HeiaHeia-ryhmään liittyä, ihan sen takia, että mulla ei taitais paljon tulla sinne raportoitavaa.. :D Voi olla, että osallistuminen ei tule olemaan mun osalta kauhean aktiivista, mutta yritän parhaani työn ja opiskelun antaessa myöden. :)

  VastaaPoista
 9. Minä kirjauduin Heiaheiaan nimimerkilläni Rowan. Viestiä mulle voi laittaa: rowan1323(at)gmail.com. Kiitos!!

  VastaaPoista
 10. Taidan kompata tätä vierestä seuraten kun en ehtinyt mukaan.
  Tähän pimenevään syksyyn NIIN tarvitaan jokin motivaattori liikkumiselle. Ehkä se on just tämä :)

  VastaaPoista
 11. Battle sewing Birkin is artificial by calmly in the acclimatized saddle stitch,hermes bag replica the able artisan has to use 3 months to adeptness one breadth of work. hermes handbags replica The book, Bringing Home the Birkin", hermes birkin bag replica already abounding complete able in the western countries, hermes birkin the author, Michael Tonello, tells his amazing
  associate of analytic the Birkin. The admirers of Hermes accoutrements can crop a accent at this book; you can accession brusque accurateness from it.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!