sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Liikkuu

Aika liikkuu, minä liikun, asiat menee eteenpäin. KP 2jotain, pikkuhiljaa menkat lähenee.. HIV ja hepatiitti tulokset tulee postitse alkuviikosta, tiistaina saa hakea lääkesatsin. Satanen maksimissaan pitäisi tämän setin loppuhinnaksi tulla, kun Ovitrelle ei kuulu lääkekaton piiriin. Halpaa kuin saippua verraten kevään lääkekuluihin.

Ensi viikolla on myös ensimmäinen käynti akupunktiossa. Sinne olen halunnut mennä jo pitkään, mutta viimein toteutuksen asteelle mennään tässä. Toivotaan akusta tukea tähän seuraavaan hoitoon..

Asiat menee muutenkin mukavasti eteenpäin. Suunnitelmaa B kehitellään kovasti, ja mikään ei tätä B:tä sulje pois vaikka A toteutuisikin. Asiasta lisää tietoa myöhemmin..

TTC United on saanut hienon alun. Monet ovat aktivoituneet liikunnan saralla, ja HeiaHeiassa treenejä on kirjattu ahkerasti. Haasteen mukaisia uusia kokeiluja suunnitellaan ja kokeillaan siellä täällä - itsekin olen ensimmäisen kokeilun yrityksen jo tehnyt. Siitä lisää ehkä jo ensi viikonloppuna.. :D

PS. En ole tyhjentänyt linkkilistojani tarkoituksella. Kokeilin uutta taustaa ja samalla linkkiluettelot tyhjenivät. Lisäilen linkkejä pikkuhiljaa takaisin, kun vaan ehdin ja luen mitä minulta on jäänyt välistä. Samalla mietin haluanko päivittää blogia edelleen johonkin uuteen muotoon. Tämä templaatti ei miellytä minua niin kuin vanha.. Lisää aikaa, sanon minä!

4 kommenttia:

 1. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

  VastaaPoista
 2. Pupun kautta eksyin.. kovin on ollut teilläkin pitkä ja kivinen tie. Onnea kovasti yritykseen ja siihen että toiveenne toteutuisi <3

  VastaaPoista
 3. Mulla on muuten ollut mielessä myös tuo akupunktio! Olen ihan viittä vaille menossa jo. Luen mielelläni kokemuksestasi!

  VastaaPoista
 4. Hermes is not abandoned the aspect of actualization and status,imitation birkin bag but aswell the adeptness items that can achieve your action consistently be alpha and never fogy. Frenchman Thierry Hermes began his namesake accession in 1837 in Paris, France. He started accurate saddles,Hermes Birkin 35 harnesses and added equestrian accouterments out of able leather.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!