lauantai 29. syyskuuta 2012

Kokeilu jatkuu

Edelleen pyörittelen dynaamisia näkymiä, tämä Magazine ehkä miellyttää minua eniten oletusnäkymänä. Miinuksia tässä on, mutta katsotaan pääsenkö niistä yli vai palaanko vielä perinteiseen tapaan.. Kyselyä en entiseen tapaan saa tehtyä gadgetiksi- tai siis saan, mutta se ei tule näkyviin. Puhelimella selatessa eilen en saanut blogilistaani näkyviin, mikä on iso miiiiinus. Luen puhelimella nykyään kaikkien kuulumiset ja jos en saa listaani näkyviin helposti, vaihtuu näkymä takaisin aivan varmasti.

Hyviäkin puolia tässä on. Normaalisti koneella käydessä blogilista on siististi oikeassa laidassa ja otin siihen jopa näkyviin jokaisesta päivityksestä lyhyen pätkän. Samoin hakutoiminto toimii tosi kivasti (jos sitä sattuisi tarvitsemaan..). Kääntäjä oli eilisen kokeilun perusteella lähinnä vitsi, mutta auttaahan se, jos jos joku ulkomaan elävä haluaisi päästä kärryille - edes sinne päin - mitä blogi käsittelee.

Taustoina ei ilmeisesti (korjatkaa ihmeessä, jos en vain osaa) voi käyttää muita kuin Bloggerin omia ja muutenkin muokkausta voi tehdä vain Bloggerin muokkaustyökalulla. Tai sitten pitäisi osata html kieltä ja kaikenlaista sellaista, josta minulla ei ole käsitystä.

Jos kyselyn olisin saanut näkyviin, se olisi ollut:

http://everythingtechnologymarketing.blogspot.fi
Pidätkö blogin uudesta ilmeestä?

 1. Tykkään, tykkään, tykkään!
 2. Tämä on ihan hyvä.
 3. No en ihan kauheasti.
 4. Ihan kamala!
Vastaisitteko siis tämän postauksen kommenttikenttään, joko lyhyesti ja ytimekkäästi tai pitkästi ja perustellen, mitä olette mieltä uudesta tavasta lukea blogiani.

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä tavallinen näkymä oli kivempi :) Tämä on vähän erikoinen ja latasi kauan kun tämä teksti hyppäsi omaan ikkunaansa.

  VastaaPoista
 2. 4. Tosi sekavaa luettavaa nyt tämä blogi. :(

  VastaaPoista
 3. 3-4- ei oikein toimi ja kun on tottunut lukemaan perusilmeisiä blogeja niin tuntuu hassulta tämä. Sinulla on ihana blogi ja lukisin sitä mielummin vanhalla ilmeellä. Tai siis eri tausta voi olla yms. mutta tää magazine ei oo kiva. Ihanaa syksyä!!

  VastaaPoista
 4. 4 VAIHA TÄÄ POIS!!!

  VastaaPoista
 5. Succer for lost causes..

  Minulle tämä ihan toimii ja näyttäisi, että tilastoissakaan ei ole muutoksia tullut. Kiitoksia kuitenkin palautteestanne, mikään ei ole niin varmaa kuin muutos - tapahtuuko sitä tässä blogissa nyt vai myöhemmin on vielä epäselvää.. :)

  VastaaPoista
 6. Niin ja piti vielä sanomani, että tuosta yläkulmasta voi vaihtaa vaikka Classic näkymään, jos se on hieman kotoisampi kuin tämä Magazine. Toivottavasti ette siis häviä lukijoistani, vaikka härkäpäisesti en ole vaihtanut takaisin vanhaan..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!