maanantai 3. syyskuuta 2012

No white flag

Aamulla kävin verikokeessa, äsken sain puhelun. Arvo alle 1. Ei onnistanut tällä kertaa. Sen jo tiesin, taas.

Aamulla labraan ajellessa radiossa soi Didon White Flag. En ensin kiinnittänyt siihen niin huomiota, mutta sitten se tunkeutui läpi, minähän en periksi anna!

En aio mennä tämän laivan kanssa alas, mutta oveni yllä ei ole eikä tule olemaan valkoista lippua. Tuulta päin ja hintavertailu käyntiin, millä yksityisellä saan nopeasti palvelua seuraavan koeputkihoidon muodossa pääkaupunkiseudulla? Kokemuksia, hintoja?

Hoitaja kertoi puhelimessa, että Naistenklinikalla maksimiodotusaika on puoli vuotta toiseen IVF:n. Ja näistä kuukautisista en vielä ainakaan voi ilmoittautua. Ja minähän en puolta vuotta odota taas! Tottakai etusijalla on ne, jotka eivät ole päässeet edes ensimmäiseen hoitoon, ja ylilääkäri päättää. Mitään ei voi luvata ja se, että lääkekatto olisi täynnä ei varmista sitä, että tämän vuoden puolella vielä pääsisi hoitoon.

Kyllä tämä on niin typerää, ettei mitään rajaa.

Miksei meillä voi onnistua?


PS. Kiirettä ollut, liikuntahaasteen pariin palaan lähipäivinä.. Ideoita muhistelen.8 kommenttia:

 1. Mä suosittelen lämpimästi Graviditasta Helsingissä, ja erityisesti Eero Varilaa lääkärinä. Suunnittelee hoidot yksilöllisesti ja kohtaa potilaansa ihmisinä. Hoitajatkin on aivan ihania ja empaattisia, ja alusta asti mua on kutsuttu etunimellä josta tulee tosi tuttavallinen olo :)

  Hinnat nyt riippuu siitä, millainen vaste lääkkeisiin on, ja monta ultraa tarvitaan. Meillä edellisen kierroksen hinta oli n. 2400e ja se sisälsi seurantaultrat, punktion, viljelyn (puolet IVF puolet ICSI), siirron ja pakastuksen kolmelle alkiolle. Tällä kertaa tulee kalliimmaksi, koska ultria oli enemmän, pitkä vilhely maksaa enemmän, ja nukutus punktiossa on vielä oma menoeränsä sekin.

  Tuohon lisäksi tulee tietty lääkkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, ja eri artikkeleista tuo Eero Varila nimenä onkin tuttu.

   Hirvittää nuo yksityisen puolen hinnat, mutta toisaalta mitäpä sitä ei olisi tärkeän asian puolesta maksamaan.. Viime talvi julkisen puolen 6 kuukauden jonossa oli niin pitkä aika, että toista talvea en halua niin viettää.

   Meillä on lääkekatto täynnä, katsotaan sitten mihin lääkkeisiin lääkekattoa voidaan soveltaa. Se onneksi hieman laskee kokonaishintaa tämän vuoden puolella.

   Toivottavasti meillä kummallakin tämä hoito tuo onnellisen lopputuloksen.

   Poista
 2. Voihan nyt! Olen tosi pahoillani että taaskaan ei onnistanut, mutta jospa se vielä jonain päivänä :)

  VastaaPoista
 3. Harmittaa puolestasi, mutta häntä pystyyn! Kyllä se vielä tärppää :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että tsemppihetkeä löytyy :) Se lienee ainoa oikea asenne jatkaa eteenpäin.

  Me olemme Felicitaksessa ja ei mitään huonoa sanottavaa sieltäkään. Tuntuu, että saamme yksillöllistä palvelua (iso ero julkiseen). Saman tien pääsimme ensikäynnille ja olivat valmiita aloittamaan hoidot heti. Hinnat tietääkseni ovat aika lailla samoilla linjoilla (Väestöliitto lienee ihan karvan halvempi).

  Kannattaa soittaa julkiselta oma hoitohistoria (testitulokset etc), jotta eivät turhaa joudu niitä yksityisellä teettämään. Pääsee heti jo lentävään lähtöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä muu auta kuin katsoa eteenpäin..

   Täytyy soitella saman tien ja hankkia tuo hoitohistoria jo etukäteen, jos se vaan yhtään nopeuttaa hoitoon pääsyä lisää. Kiitos vinkistä!

   Katsotaan mihin päädymme. :)

   Poista
 5. Kiitokset kaikille tsempeistä, ne lämmittivät ikävällä hetkellä.

  Ainoa suunta on eteenpäin.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!