maanantai 18. kesäkuuta 2012

Minulla menee hyvin

Ensimmäisen tuoresiirron ja sitä seuranneen negatiivisen testituloksen *tutuksesta on toivuttu. Nopeasti ajatukset kääntyivät - positiivista kyllä - liikuntaan ja oman olon parantamiseen. Viime ja toissa viikolla jo urheiltiin, ja menneenä lauantaina uskaltauduin jopa juoksemaan. Haastoin itseni ensimmäisena herättyäni puolen tunnin yhtäkestoiseen juoksuun. Vaatteet niskaan ja hölköttelemään. Nopeus ei päätä huimannut, mutta sinnikkäästi keskityin hengitykseen ja askeltamaan kerta kerta toisensa jälkeen jalkaa toisen eteen. Puoli tuntia oli pitkä aika minulle, joka en ole muutamaan vuoteen juossut. Olen aina ollut paremminkin pyrähdys kuin pakerrus -tyyppiä. Nyt sitä kuitenkin tuli juostua puoli tuntia ja taputan itseäni selkään. Toivottavasti saan haastettua itseni tulevina viikkoina vastaavalla tavalla uudelleen, edes epäsäännöllisen säännöllisesti. Tätä ei tarvitsisi jatkaa kovinkaan montaa kertaa, kun onnistuisi jo huima 35 minuutin yhtäkestoinen juoksu. Stay tuned.. :)

Tanssitunnit loppuivat hoitojen kanssa samanaikaisesti. Minun ainoa säännöllinen ja sovittu liikuntamahdollisuuteni meni siinä. Uimahallikin sulkee ovensa juhannuksena. Tänä vuonna tämä ei kuitenkaan sovi minulle tekosyyksi. Kaupungissani tarjotaan kaksi kertaa viikossa ilmaista puistojumppaa ja kahdeksana kesäviikkona on tarjolla tanssikoululla zumbaa. Kuntosalikorttikin on aktivoitu ja käyntikertoja on kortilla vielä. Juoksukengät on ihan hyvässä kuosissa ja urheiluvaatteita on ihan riittävästi. Mikään, paitsi minä itse, ei voi estää minua liikkumasta ja pitämästä ne niin perinteiset muutamat kesäkilot loitolla.

Don't get me wrong. Aion kyllä nauttia jäätelöstä ja auringosta. Lähdemme lyhyelle ulkomaanmatkalle ja aion takuulla juoda punaviinilasillisen jollen toistakin, ja syödä paikallisia herkkuja niin että napaa kiristää.

Kaiken kaikkiaan, olo on ihan hyvä. Nyt on kesä, josta aion nauttia täysin rinnoin. Toivon, että rento kesäfiilis tuo myös hetkeksi nuupahtaneeseen seksielämään piristystä. Luomuraskautumista lienee turha toivoa, haluan siis palauttaa ennen yrittämistä vallinneen olotilan myös makuuhuoneen puolelle. Pois aikataulut, here we come iloinen seksielämä!

Seurailen kyllä teidän matkaa ja mahdollisesti välillä kommentoinkin sekä kirjoittelen tänne, jos ja kun asiaa vaan tulee. Luulen kuitenkin, että jonkinlainen kesätauko tulee varmasti myös tähän blogiin. Syksyllä kootaan rivit ja katsastetaan juhannuslemmen saldo, ehkä plussanneiden lista on hieman pidempi kuin nyt.. Toivotaan!

Tsemppiä, mutta vieläkin enemmän nautinnollista ja rentoa kesää kaikille! 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!