tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kyllä sitä vaan tietää

eli tämän päivän testi näytti negatiivistä. Lopullinen sarja näyttää nyt siis 13-11-8-5-1(nega) ja 2 pakkaseen samaan olkeen.

IVF-labran kesäloma on 9.7.-13.8. Hoitajan mukaan aina pidetään kuukauden tauko hoidosta, ennen kuin voidaan uusi siirto tehdä. Kesäkuu on välikierto, labran kesäloma estää siirron heinäkuussa, joten toivotaan, että elokuun kierto alkaa tosissaan vasta alokuun puolella, muuten PAS menee syyskuulle.

PAS tehdään minulle lääkekiertoon, reseptit Progynovaa (tabletti) ja Lutinusta varten tulee minulle kotiin lähipäivinä. Vietämme lomaa elokuussa, loma täytyy siis suunnitella minun kiertoni mukaan. Tosi näpeetä! Ultra tulee kierron puoleenväliin, jotta tarkastetaan onko limakalvo lääkkeillä saatu otolliseksi kiinnittymistä ajatellen. Minun kaksi alkiotani ovat samassa oljessa, mutta jos molemmat selviävät sulatuksesta voidaan toinen pakastaa uudelleen.

Elokuun -jos ja kun- kierron KP 11-13 otetaan ultra ja siitä viikko eteenpäin on mahdollinen siirto.

Perkele!


11 kommenttia:

  1. Olen pahoillani! Voimia!

    - kulkija

    VastaaPoista
  2. Olen pahoillani, Toiveikas! :'( Ja niinhän se usein on, kyllä sen vaan jotenkin tietää... Ainakin omalla kohdallanikin on ollut joka kerta niin. Onneksi teillä on kuitenkin ne kaksi pakkasalkiota siellä odottamassa, se on aina kuitenkin mahtava juttu, jos jotain sinne jää.

    Varmasti inhottavaa, että lomasuunnitelmat menee sit kierron mukaan. Kannattaisi ehkä ajatella sitäkin vaihtoehtoa, että skippaisikin sen PASsin sitten vasta seuraavaan kiertoon, että saisi lomailla rauhassa. Vaikka varmasti haluattekin siihen mahdollisimman nopeasti. Onneksi (?) tässä on aikaa kuitenkin vielä miettiä sitä ja suunnitella tulevaa. Toivottavasti pystyisit nyt kesällä rentoutumaan ja unohtamaan nämä asiat edes hetkeksi.

    Voimahalaus!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kulkija ja Rowan. Onneksi sinne pakkaseen kuitenkin jäi tosissaan edes 2, juttelen miehen kanssa illalla ja päätetään yhdessä siitä elokuusta. Lomaa ei viitsisi pilata tällä, mutta en millään haluaisi siirtääkään. Katsotaan nyt, mitä päätetään.

    Tänään nostatan fiiliksiä sillä, että nyt voin ilmoittautua vaikka kaikille tanssitunneille, mitä kesällä järjestetään.. Josko painoa saisi pudotettua vielä hieman (tai edes pidettyä kesän ajan samassa kuin nyt, sitä kun yleensä tuppaa tulemaan kesäisin) ennen siirtoa. Toisaalta fiilistelen sillä, että kolmen viikon päästä voin aivan huoletta juhlia juhannusta ulkomailla lasillisella punaviiniä ellen jopa kahdella. Mieluummin olisin ilman, mutta tällä mennään.

    Kyllä se tästä, eteenpäin sanoi mummo lumessa..

    VastaaPoista
  4. Minäkin olen todella pahoillani puolestasi. :( Mutta onneksi tosiaan saitte ne kaksi sinne pakkaseen. Oletteko miettineet kahden alkion siirtoa jos molemmat selviytyisi sulatuksesta? Kovasti toimia tähän ja tuleviin päiviin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaipaava.

      En oikein tiedä mikä olisi järkevää. Luulen, että klinikalla ei helposti siirretä kahta. Toisaalta olisi todella typerää sulattaa molemmat, pakastaa toinen vain sulattaakseen uudelleen toisen kaksi kuukautta ensimmäisen PASin jälkeen vain huomatakseen, että toinen ei selvinnytkään kahdesta pakastamisesta ja sulatuksesta.

      Haluaisin saada mahdollisen toisen IVF-kierroksen tämän vuoden lääkekattoon..

      Katsotaan, mihin päädytään.

      Poista
  5. Äh! :( Mutta mä Toiveikas ihailen tätä positiivista pohjavirettä, mikä näillä sun kirjoituksilla aina tuntuu olevan. Että kyllä se tästä! Koitetaan nauttia kesästä syksyä ootellessa, se tulee kyllä ajallaan ja tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia onnistua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ainu! Minä pidän myös sinun tavastasi kirjoittaa, sinä osaat ilmaista niin herkästi ja taitavasti koko tunteiden kirjon.

      Poista
  6. Voi kurjuus tuota negaa, mutta positiivista että pakkasessa on jotain :). Meillä se yksi odottaa ehkä sulatusta, ehkä siirtoa ja ehkä kiinnittymistä... elämä on yhtä ehkää. Mutta mulla on ollut kierrot ainakin ihan sekaisin icsin jälkeen, joten on mahdollista että sunkin kierto venyy pitemmälle kun normaalisti eli elokuussa sitten siirtoon :)

    Ja eipä se juhannuslasillinen tosiaan paljoa lohduta, kun mieluummin olisi ilman.

    VastaaPoista
  7. Kurjaa, mutta pää pystyyn! Mulla on kaikki varpaat ja sormet pystyssä täällä sulle seuraavaa kertaa varten! :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille kovasti tsempeistä ja ajatuksista. Potutus oli suuri, mutta onneksi siitä on jo toivuttu. Tänään matkalle, ja mieli on hyvä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!