lauantai 30. kesäkuuta 2012

Aikani kuluksi

Minulle oli tullut keväällä jo tunnustus Bellyltä, kiitos siitä kovasti! Anteeksi, että en ole asiaan reagoinut aikaisemmin, mutta olen vakaasti sitä mieltä että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tässä siis ohjeet tunnustukseen:

  1. Nominate 15 fellow bloggers.
  2. Inform the bloggers of their nominations.
  3. Share 7 random facts about yourself.
  4. Thank the blogger who nominated you.
  5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.



  1. Minulla meni keväämmällä hieman ohi, kenellä kaikilla tämä kävikään. Muistelen lukeneeni aika monessa näitä ja lisäksi tuo 15 on määrällisesti varsin hurja. Toki tunnustuksen ansaitsevia blogeja olisi edelleenkin paljon, mutta aion tällä kertaa ottaa itselleni vapaat kädet ja lahjoittaa tämän eteenpäin joillekin uudemmille blogituttavuuksilleni: Just Heather blogista Battlefish, Kaipaava blogista Pettävällä jäällä, Birdie blogista moments +, The stork stories, Lapsenvihaajan (odotus) päiväkirja ja Mrs. Eaves blogista Viivaton. Jokainen voi osallistua halunsa ja tahtonsa mukaan. 
  2. Päätin juuri, että en aio noudattaa myöskään tässä kohdassa ohjeita täysin. Jokainen tunnustuksen saanut voi lukea siitä täältä, paitsi The stork stories, jonka en usko täällä koskaan ikinä käyvän. Hänelle laitan lyhyen viestin tästä, mutta teille muille en ilmoittele. Miksi? Koska jos ilmoitan, se "velvoittaisi" teitä tekemään tämän enemmän kuin se, että sattuisitte tämän bongaamaan ihan ilman ilmoittelujakin. Jos vain bongaatte, voitte olla ihan kuin ette olisi huomannetkaan tekemättä asialle sen kummemmin mitään. Kuka nyt kesällä haluaisi ylimääräisiä velvollisuuksia.. ;)
  3. Tämän kohdan jo suostun tekemään niin kuin on ohjeistettu. Hankalampaa on keksiä mitään mielenkiintoista sanottavaa, jota ei ole kertonut vielä aiemmin. Tässä kuitenkin keksimäni: 
    1. Olen tykästynyt uuteen SP3 peliin nimeltään Skyrim. Kerroinhan, että olen nörtti...
    2. Vietin juhannuksen mieheni kanssa ulkomailla
    3. Luen tällä hetkellä George R.R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjaa. Suosittelen lämpimästi niin TV-sarjaa kuin tätä kirjasarjaa, johon TV-sarja perustuu. 
    4. Olen Italian puolella tulevassa jalkapallon EM-kisojen finaalissa. 
    5. Vietän kesälomaani elokuussa
    6. Ilmoittauduin avoimeen yliopistoon viime viikolla. Tavoitteenani on suorittaa ainakin johtamisen aineopinnot, mutta mahdollisesti myös tehdä kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon johtavia kursseja. (Tiedän, menen taas takapuoli edellä puuhun..) Teen joka tapauksessa juuri niin paljon, kuin jaksan ja kiinnostaa. Ylimääräistä stressiä vältän kuin ruttoa.
    7. Rakastamani grilliherkku on mansikat parmankinkkuun käärittynä.
  4. Uudelleen vielä lämmin kiitos Bellylle, on aina mukavaa saada tunnustuksia. :)
  5. Ja kuva onkin näppärästi jo tekstissä, liitän sen vielä muiden tunnustuksien joukkoon blogin alatunnisteeseen. 
Toiveikas kiittää ja kumartaa mielenkiinnostasi!



2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

    Kiitos vielä itsellesi saamastani arvontavoitosta, rannekorusta. Olen pitänyt sitä, ja onpa se päässyt olemaan myös "jotain sinistä, ja lainattuakin". :)

    VastaaPoista
  2. Ihanko totta? Hienoa on jo pelkästään se, että koru on tullut käyttöön, mutta että ihan osaksi jonkun tärkeää päivää.. Olen iloinen, rakkaus on ihana asia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!