keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Pitkästä ja väsyttävästä vatsataudista on nyt toivuttu. Tauti alkoi viime viikon lauantaina ja eilinen oli ensimmäinen päivä, jolloin voin rehellisesti sanoa olon olevan normaali. Ja hyvin nälkäinen. Yli viikkoon en saanut syötyä kunnolla - mikään ei oikein maistunut. Nyt otetaan sitten takaisin.

En ole ehtinyt enkä jaksanut tänne kirjoittaa. Ennen sairastumistani panostin siihen, että olen saanut työkuormaa purettua ja iltaisin en ole halunnut tietokonetta edes nähdä silmissäni. Sohvan nurkasta olen käynyt lukemassa teidän kuulumisia puhelimella, ja elänyt teidän mukananne, mutta kommentoinut hyvin harvakseen. Elän, iloitsen ja suren teidän mukana, vaikka en olekaan siitä antanut kuulua.

Viime viikon maanantaina minulla oli aloitustapaaminen naistenklinikalla IVF:ää varten. Olo oli todella heikko, mutta lähdimme käynnille silti. Ajatus siitä, että mokoman taudin vuoksi koko hoitoa olisi jouduttu siirtämään, oli sietämätön. Nukuin matkat sinne ja takaisin, ja kyllä se onnistui. Varoittelin vain hoitohenkilökuntaa ensimmäisenä taudistani, jotta osasivat siihen varautua.

Saimme siis ohjeet ja reseptit, sumutteena minulla toimii Synarela, ja sumutukset tehdään molempiin sieraimiin aamuin illoin. Muutamana päivänä aloituksen jälkeen sumutteesta tuli pientä ja harmitonta päänsärkyä, joka meni yleensä nopeasti ja huomaamatta ohi. Pinnani on voinut olla hieman lyhyempi, mutta kaiken kaikkiaan en ole ainakaan vielä huomannut muita ikäviä sivuoireita.

Menkat alkoivat äsken, ja sen mukana yksi huoli on vähemmän. Saamme pitää seuraavan aikamme viikon päästä keskiviikkona, ja aloitamme piikityksen sen jälkeen. Punktio osuu luultavasti viikolle 21.

Nyt ensin syömään ja sitten reippaasti takaisin töiden pariin. Pino on pienentynyt ja se mikä jää tekemättä, jää. Otan rennosti, teen sen minkä pystyn ja jätän loput myöhemmäksi. Asiat on tärkeysjärjestyksessään.  Niin ne asiat vaan etenee.

PS. Kiitos Belly tunnustuksesta, vastailen siihen, kun sopiva aika kopsahtaa kohdalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!