perjantai 2. marraskuuta 2012

Juupas eipäs

Jännittää. Pissattaa. Jännittää. Päätä särkee. Kauheasti jännittää. Väsyttää ja vatsan pohjassa tuntuu.

Kuva: http://www.mygirlthursday.com

Onneksi aika kulkee, mutta en millään malttaisi odottaa ensi viikon lopulla testin tekoa. Sovimme mieheni kanssa, että testaan, kun torstaina tulen töistä. En halua testata ennen työpäivää, koska kumpi tahansa tulos onkin, niin kyllähän se työpäivän sotkee aivan kokonaan.

Eilen illalla tuli taas epävarmuus selkärankaan. En kuitenkaan päästänyt sitä jylläämään. Suljin sen pois, hyväilin vatsaani ja ajattelin mielessäni: "pidä kiinni, ei me kuunnella tuota selkärankaa, meillä on ihan hyvä tässä". Nukahdin.

Epävarmuuden vierailun jälkeen on välillä vieraillut epäilys luonani, mutta en ole antanut sille valtaa. Juupas on siis tällä hetkellä viemässä voiton ihan yhdeksän-nolla. Katsellaan..3 kommenttia:

  1. Toivon kovasti teille tärppiä :) Hyvät lähtökohdat teillä ainakin on. Tässä on ollut sen verran säätöä ja häsää tämän oman rallin kanssa, että en ole saanut muita tsempattua laisinkaan. Mutta pitkää pinnaa nyt loppupäiviksi.....Aika se vaan matelee hiljaa silloin kun ei tarvitsisi.

    VastaaPoista
  2. Jännityttää täälläkin puolestasi. Toivottavasti "juupas" pääsee rökittämään "eipäksen" kehästä pois kokonaan! :)

    VastaaPoista
  3. Authoritative every achievement bigger is the purpose of Hermes,replica hermes handbag able and age-old architectonics are the arresting amore of Hermes.hermes replica So, kelly handbag sale accepting acquired the aloft adeptness of Hermes bag, hermes birkin replica which is declared as an admirable works of art with abstract brainwork and flush connotation, are you admiring by its amazing charm?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!