maanantai 5. marraskuuta 2012

Kohti uutta

Vuoto alkoi viikonloppuna jotenkin täysin yllättäin. Ei sen olisi pitänyt yllättää, olihan kierto kuitenkin täyspitkä. Ehkä munasoluja kypsyteltiin niin pitkään, että kierto ei sillä jatkunut pidempään. Mene ja tiedä.

Joka tapauksessa, kun äsken soitin klinikalle, sovimme, että teen vielä torstaina uuden raskaustestin, just in case. Lisäksi sovimme, että lähdemme PASiin jo tässä kierrossa. Tänään aloitan siis Progynovan, jonka pitäisi auttaa limakalvon kehittymiseen. Sitä pitäisi minulla olla jo kotona riittävästi. PAS voidaan tehdä myös luonnolliseen kiertoon, mutta minulla on tehty vain yksi ja se tehtiin lääkkeelliseen. Päätimme siis toimia tällä kertaa samalla lailla. Ensi viikolle varattiin jo ultra-aikaa, jossa katsotaan limakalvon kehitys. Sen jälkeen voidaan jo luultavasti sopia siirtopäivä.

Täytyy lähteä valmistautumaan samalla tavalla kuin edelliseen hoitoon ja soittaa uusia akupunktioaikoja. Minusta kiinnittymispäivänä esiintynyt vuoto oli jollakin lailla lupaava. Pakkasessa on 3 hyvälaatuista 8-soluista alkiota. Toivottavasti niistä jo seuraava on riittävän vahva tarraamaan kiinni pidemmäksi aikaa.

2 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä, vauhdilla vaan uutta putkeen!

  VastaaPoista
 2. Mulla alkoi myös ekassa tuoresiirrossa vuoto ihan ajallaan jos laski punktiopäivän olevan ns. ovulaatio. En vaan sattunut kuulumaan niihin useimpiin, joilla luget pitää vuodon poissa.

  Pahoittelut vielä negasta :(
  Tuolla klinikalla ollaan nähtävästi siirrytty tuon progynovan käyttöön, mullahan oli se käytössä jokusen päivän ennen piikittelyjen alkua. PASseissa mulla on aina ollut laastarit, mutta se oli kyllä mun oma toive, koska koin sen vaivattomammaksi kuin tabujen popsimisen useaan kertaan päivässä ja viikkotolkulla. Mulla oli PASsien aikaan niin matalalentoisen fiilikset, että oli jotenkin helpompaa sulkea lapsettomuus pois mielestä, kun laastarit piti vaihtaa vain kahdesti viikossa.

  Tsemppiä uuteen yritykseen! Toivottavasti heti ensimmäinen sulatettu alkio tarraisi <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!