keskiviikko 1. elokuuta 2012

Way to go, body!

Menkat eivät siis ole vieläkään alkaneet, joten halutessamme voimme mennä PASiin jo elokuussa, jei! Saamme siis itse päättää hoidammeko ensimmäisen PASin jo nyt vai siirrämmekö eteenpäin kuukaudella. Mieheni oli hieman kahden vaiheilla, hän ajatteli loman ja aikatauluttomuuden kannalta asiaa, ja minä olen vielä myöskin kahden vaiheilla. Katsotaan nyt, mihin asti menkat antavat itseänsä odottaa, kiertopäivä 30 siis menossa. Jos menisi vielä parikin päivää, ehtisimme tehdä loman alussa maakuntakierroksen sukulaisissa ja ystävillä ihan rauhassa ja tulla sitten kotiin ja ultraan ja hoitaa seuraavalla viikolla siirron. Luulen, että teemme niin, että päätän siinä hetkessä, kun menkat alkaa aloitanko lääkityksen vai en. Sillähän se on selvä..

Ja onhan se mahdollista, että ne menkat eivät tulekaan, vaikka en ihan hirveästi panostaisi sen puolesta! :)

Nyt on tosi hyvä fiilis! Varmasti tämän blogiystäväni Bellyn vetämän tänään alkavan vauvantekoprojektin aikana minuakin onnistaa.

Yritin keksiä jonkin feel good laulun & videon teidän kanssa jaettavaksi tähän , mutta:

  • Ensin mieleeni tuli biisi "You are my sunshine", mutta sen sanat ei nyt stemmannut oikein..
  • Sitten tuli mieleen Emiliana Torrini:n Jungle drum, mutta sehän kertoo rakastumisesta. Ja vaikka rakastankin miestäni hirmuisesti ja se saa minut hyvälle tuulelle, en nyt sitäkään halunnut tähän laittaa.
  • Totesin, että joko minulla ei ole mielikuvistusta tai vaihtoehtoisesti hyvän olon biisit syntyy aina siihen hetkeen, kun ne vain sopivasti kuulee, eivätkä siitä syystä ole nyt juuri käytettävissä.. 
  • Sen jälkeen mieleeni tuli vielä Gotye, jolla on paljon hyviä biisejä (siis myös Somebody I used to know:n lisäksi).
Tässä siis teille yksi kappale, joka nyt vain (se ei liity tähän tekstiin siis sinänsä millään lailla) tuo minulle hymyn huulille:


2 kommenttia:

  1. Vaikutat olevan projektiin sopien oikein positiivisella tuulella. :) That's the spirit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!