keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tulos: odotettu

Tänään kävin raskausverikokeessa. Pika Hcg:n tulokset sai onneksi nopeasti. Tulos ei ollut yllätys; hormoni ei ollut koholla. Taas on yksi vuosi täynnä, joulu koittaa ja me vain edelleen toivotaan ihmettä tapahtuvaksi.

Minua jaksaa ihmetyttää se, kuinka kukaan ylipäätään onnistuu raskautumaan. Nyt meillä on takana neljä hyvätasoisen alkion siirtoa lupaavana odottavaan kohtuun hyvien lääkärien hoidossa, ja mitään ei tapahdu.

Nyt on pää tyhjä, kasvoja kiristää niin monen pyyhityn kyyneleen jäljiltä, että on aika ottaa aikalisä. Keskittyä siihen, mitä meillä on hyvää ja koota elämän palapeliä hetki ilman ilmalentoja ja mahalaskuja. Uuden siirron aika on vasta sitten, kun voi jälleen vastata kysymykseen "Mitä sinulle kuuluu?" jotakin järkevää, ja ilman, että suupieli alkaa väpättämään.

8 kommenttia:

  1. Voimia <3 en osaa muuta sanoa.

    VastaaPoista
  2. I hear you! Ihmetelty on täälläkin toisinaan elämän antamattomuutta. Teillä ollaan sentään hoidoissa jo tehty noinkin paljon, niin lopputulos on kyllä kurja... Jospa saisit ajatukset nollille toviksi aikaa näistä puuhista ja elämän valopuolet saisivat näyttäytyä. Rentouttavaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
  3. Voimia sinne <3 samaa sitä itsekin on monesti pohtinut, että kuinka joku ylipäänsä voi edes raskautua kun ajatus tuntuu itselle niin utopistiselta :/ Toivottavasti joulun aika saa edes vähän ajatuksia muualle ja mieltä paremmaksi <3

    VastaaPoista
  4. Amen to that! Ajatus, että raskaustesti näyttäisi joskus positiivista niin on aivan absurdi ajatus. En millään osaa edes kuvitella itseäni sellaiseen tilanteeseen.

    Jaksamisia Toiveikas!

    VastaaPoista
  5. Voimia teille. Me yritimme lasta kolme vuotta ja annoin asialle periksi.... Minusta ei tule äitiä. Syyskuussa huomasin että kuukautiset ovat myöhässä, tein testin olin raskaana. Toivon teillekkin käyvän niin <3

    VastaaPoista
  6. Voisia sinne <3 Kyllä se muuttu vielä iloksi ja tärppää uskokaa pois. :) Älkää antako periksi.

    VastaaPoista
  7. Blogissani on sinulle haaste. :)

    VastaaPoista
  8. Minulle lääkäri sanoi jo ennen hoitoja tutkimuksissa käydessäni, että hän ihmettelee kuinka naiset ylipäänsä tulevat raskaaksi. Minä ihmettelin pitkän aikaa sitä samaa.

    Toivon sydämeni pohjasta, että hyvin pian alkava vuosi toisi teillekin sen onnen.
    Kaikkea hyvää sinulle ja miehellesi ja etenkin Onnellisempaa Uutta Vuotta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!