maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tiputtelua

IVF:n jälkeiset kahdet kuukautiset ovat jatkuneet pidempään kuin normaalisti tiputteluvuodolla. Minulle tuo on epätyypillistä. Kuukautiset ovat itsessään olleet nyt varsin niukkavuotoiset, mutta pientä vuotoa kestää lähes kaksi viikkoa. Mur.

Pitäisi päättää menemmekö ensimmäiseen PASiin jo elokuussa. Luulen, että kierron mitta riittää ja seuraavat menkat alkaisivat elokuun puolella. Edellinen kierto oli 28 päivää ja tämä kierto saisi kestää n. 29 päivää, jolloin menkat alkaisivat juuri sopivasti elokuun puolella. Minulle yli 30 päivän kiertokin on ihan normaali. On kuitenkin täysin mahdollista, että kroppani päättää puolestani. Heinäkuun puolella alkavat menkat yhdistettynä IVF-labran kesätaukoon siirtää siirron automaattisesti kuukaudella eteenpäin.

En ole ihan varma kumpaa toivon. Kolmen viikon päästä alkaa loma ja haluaisin viettää sen aikatauluista vapaana. Toisaalta lomalla olisi helppoa asia hoitaa ilman turhia töistä otettavia vapaita.

Joka tapauksessa käyn lähipäivinä hakemassa lääkkeet, minulla PAS tehdään lääkkeelliseen kiertoon. Muistaakseni sumutus ja pillerit, piikkejä ei onneksi. Onpahan ainakin kaikki valmiina, jos kroppani ei tee päätöstä siirron siirtämisestä eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!