tiistai 10. huhtikuuta 2012

Taas

muistin miksi en niin enää käy FB:ssä. 4. ja 5. statuspäivitys oli ultrakuva. Ja vielä eri ihmisten. Onko ihan pakko, onko?

Perään nopea tilannepäivitys nopean avautumisen perään.. Clomien jälkeen kuukautiset ovat alkaneet minulle luonnottoman pitkällä tiputteluvuodolla, tällä kertaa tiputtelu alkoi keskiviikkona ja menkat virallisesti ehkä tiistaina. Ei minulle ennen ole tuollaista. Toisekseen ne kivut olivat jotakin ihan hirveää. Heräsin niihin jo tiistaiyönä, uni ei silmään tullut enää puoli neljän jälkeen. Lähdin parin särkylääkkeen voimin töihin, mutta yhdeltätoista aivan yhtäkkiä, kivut yltyivät niin, että en jaloillani pysynyt. Otin lisää särkylääkettä, kävin makaamassa puupenkillä, mutta puolituntia myöhemmin päätin työpäivänä juuri päättyneeksi. Ajoin kotiin ja vasta kahden jälkeen alkoi tuntumaan siltä, että voin varovasti liikkua ja vaihtaa asentoa. Senkin jälkeen kipuja on ollut useina päivinä sekä munasarjojen että kohdun tietämillä. Toivon, toivon todella, että Clomien jälkimainingeissa nämä ylimääräiset vuodot ja kivut eivät ole tulleet jäädäkseen.

Soitin Naistenklinikalle viime viikon alussa. Sieltä sanottiin tilanteen näyttävän ihan hyvältä meidän hoitomme aloittamisen suhteen, mutta mitään varmaa ei hoitaja voinut vielä sanoa. Luulen, että aikaisempi huolestuneisuuteni oli täysin tarpeetonta. Lääkäri hoitaa aikataulutusta ja toivottavasti tämän viikon lopulla tai ensi viikon alussa saamme lisää tietoa hoidon aloittamisesta. Sitä odotellessa siis.

2 kommenttia:

  1. Mulla on noista omista clomikierroistani vähän samansuuntaisia kokemuksia. Ja näitten kokemusten mukaan ne kauheat uudet kivut jäi niihin clomeihin ja tilanne normalisoitui sitten tavan kiertojen myötä. :)

    VastaaPoista
  2. Tänään jo mukamas loppumassa olleet menkat jatkuivat kirkkaan punaisella värillä. Kivutkin jatkuu munasarjojen tietämillä, mutta eivät ole kovin voimakkaita kuitenkaan. Mietin jo, että olenko ollut (kemiallisesti) raskaana joka on sitten mennyt kesken. (Phah, minäkö raskaana?!?) Testiähän en ole tehnyt ikuisuuksiin.. Pitäisiköhän?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!