perjantai 24. toukokuuta 2013

Jatkosta

Kiitokset kauniit kaikille onnittelijoille, ja pahoittelut kaikille niille, joille uutiseni oli jälleen vain yksi isku vasten palleaa. Nämä lauseet ovat latteita, mutta ne ovat ainoa mitä minulla on: Toivottavasti meille annettu onni antaa toivoa myös teille. Ihmeitä tapahtuu, vaikka niihin ei usein jaksa uskoakaan.

Mitä tälle blogille tulee tapahtumaan? En voi kirjoittaa tänne odotuksesta, hankinnoista, enkä oikein mistään, mikä liittyy raskauteeni - tämä oli se paikka, jonne purin kaikki ajatukseni yrittämisen vaikeuteen, toivomiseen, suruun ja odottamiseen liittyen. Ei tätä voi niin vain kääntää pumpulimaailmaksi, kuten ei voi minuakaan muuttaa teinivahinkoäidiksi. Joskus harmittelin, kun yrittäjät muuttuivat odottajiksi ja hävisivät. Joidenkin sellaisten matkaa olisin seurannut vielä mielelläni, vaikka ajoittain suljinkin silmäni toisilta jo eteenpäin siirtyneiden päivityksiltä. Nyt se on kuitenkin edessä minulla, ja ymmärrän. Näin sen on oltava.

Ehkä joskus tänne vielä kirjoitan, ja joka tapauksessa tämä blogi saa kaikkine kirjoituksine jäädä olemaan. Jos joku siitä jotakin saa, niin hienoa. Haluan vielä jossakin vaiheessa myös itse palata tänne, olen varma. Etten unohda. Olen jo aiemmin miettinyt tämän blogin muuttamista kirjaksi. Siis ihan omaksi ilokseni. Esim. Tällaisen palvelun kautta: http://blogspot.sharedbook.com/blog2print/googleblogger/index.html Katsotaan.

Lämpimimmät kiitokset haluan lopuksi esittää kaikille niille, jotka olette kulkeneet mukanani. Kiitokset näistä vuosista. Te olette antaneet minulle tukea, hienoja ajatuksia ja paljon ajattelemisen aihetta, ärsytyksiä, ideoita, naurua, itkua ja kaikkea sitä, mikä on auttanut jaksamaan menneet vuodet paremmin. Toivottavasti myös minusta on ollut tukea teille. Haluan toivottaa teille kaikille täydestä sydämestäni onnea ja onnellisuutta tulevaisuuteenne. Ja, believe me:

Asioilla on tapa selkiytyä - tavalla tai toisella!

6 kommenttia:

 1. Ajattelin kirjoittaa pikaisen viestin ja kiittää sinua ja blogiasi, sillä löysin Graviditaksen tätä kautta ja ensimmäisen tuoresiirron jälkeen plussasin. Meidän paljon odotettu Bambinomme syntyy tammikuussa.

  Kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti jatkat kirjoittelua jossain vaiheessa.

  t. Kultakutri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut sinulle Kultakutri!

   Tämä viesti oli suunnattoman ilahduttava monestakin syystä. Olen iloinen siksi, että blogistani on ollut jollekin näin konkreettista apua, ja toisaalta minua ilahduttaa aina se, että joku on saanut pitkän toivomisen jälkeen sinunlaisiasi uutisia.

   Kaikkea hyvää sinulle ja odotukseesi. :)

   Poista
 2. Oikein paljon onnea!!!! Yli 8kk jälkeen "eksyin" tänne vauvablogimaailman, etsimään "tuttuja" ja uutisia. Mahtavia uutisia täällä siis :0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nieve! Ihmeitä tapahtuu, ja vieläpä silloin, kun niitä vähiten odottaa.. Täytyypä käydä katsomassa mitä sinulle kuuluu. :)

   Poista
 3. Olen monet kerrat miettinyt, mitähän teille kuuluu..

  VastaaPoista
 4. Hei. En saa teitä ajatuksistani. Onko teidän pieni jo täällä :)
  Mari

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!